Karabük Üniversitesi (KBÜ) Safranbolu Turizm Fakültesinde "Mesleğimiz Turizm" semineri düzenlendi.
KBÜ Prof. Dr. Sadettin Ökten Konferans Salonu’nda düzenlenen seminerde katılımcılar, tur operatörlüğü, havayolu taşımacılığı, otelcilik, sektörün geleceği, turizm sektörü hakkındaki teorik ve uygulamalı bilgileri ve tecrübelerini öğrencilere aktardı.
KBÜ Safranbolu Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Avni Kırmacı, katılımcıların sektördeki tecrübelerini öğrencilerle paylaştığını belirtti. Kırmacı, "Bu süre zarfında öğrencilere neler yaşayacaklarını, nelerle karşılaşacaklarına, neler yapmalarını gerektiğine dair gerekli bilgilendirmeleri yaptılar. Öğrencilerimizin ilgisi çok fazlaydı. Sektörden gelen, işin içinde olan insanların neler yaşadığıyla ilgili tecrübelerini aktarmasının öğrencilerimize önemli katkılar sağladığını düşünüyorum. Aynı zamanda yetkililer Safranbolu turizmine yönelik buradaki konaklama süresinin nasıl artırabileceğine dair çalışmalar da yapacaklarını belirtti. Bu dersin niteliğinde de seminerlerimizin devamı gelecektir" dedi.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)