Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde Türk Kızılayı, sıcak havalarda çocukları unutmayarak cami ve Kur'an kurslarında dondurma dağıttı.
Silvan Kızılay Şubesi, Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı camilerde Kur'an eğitimlerine katılan bin 567 çocuk için dondurma ikramında bulundu. Kent merkezindeki cami ve Kur'an kurslarından başlanılan dondurma dağıtımına yatılı Kur'an kursları da dahil edildi.
Silvan Kızılay Şube Başkanı Mehmet Metin Kılıçaslan, “Sevgili kardeşlerimin mutluluğu için her türlü adımı atıyoruz. Yaz Kur'an kurslarında eğitim gören kardeşlerimize serinleten bir sürpriz yapmak istedik. Diyanet işleri başkanlığına bağlı bütün camilerde eğitim gören kardeşlerimize ulaşmaya çalışacağız” dedi.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)