Adıyaman

Türkiye Belediyeler Birliği Yarın Adıyaman'da Toplanacak

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından 6 Şubat depremlerinden etkilenen illerde belediyelerin hizmet kapasitesini güçlendirmek amacıyla hayata geçirilen “Ulaşım Danışmanlığı Programı” kapsamında 6 mart 2026 cuma “Adıyaman Ulaşım Eylem Planı Çalıştayı” gerçekleştirilecek.

Türkiye Belediyeler Birliği Yarın Adıyaman'da  Toplanacak

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından 6 Şubat depremlerinden etkilenen illerde belediyelerin hizmet kapasitesini güçlendirmek amacıyla hayata geçirilen “Ulaşım Danışmanlığı Programı” kapsamında “Adıyaman Ulaşım Eylem Planı Çalıştayı” gerçekleştirilecek.
Afet sonrası yeniden yapılanma sürecinde ulaşım hizmetlerinin etkin, sürdürülebilir ve kapsayıcı biçimde ele alınacağı çalıştayda, TBB ile Adıyaman Belediyesi iş birliğinde hazırlanan “Adıyaman Kent İçi Ulaşım İyileştirme Stratejisi ve Eylem Planı” kamuoyuna ve ilgili paydaşlara sunulacak.
Adıyaman Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen çalıştay, 6 Mart Cuma günü saat 09.30’da Abdülhamid Han Kültür Merkezi Toplantı Salonu’nda yapılacak.
Çalıştayda; Adıyaman kent merkezinin mevcut ulaşım altyapısına ilişkin analizler, yeni yerleşim alanlarının kent içi ulaşım sistemine entegrasyonu, toplu taşıma optimizasyonu ile yaya ve bisiklet odaklı erişim stratejileri ele alınacak. Programda ayrıca eylem planının sunumu yapılacak, ilgili kurum ve paydaşların görüş ve önerileri değerlendirilecek.
Programda; Adıyaman Belediye Başkanı/TBB Encümen Üyesi Abdurrahman Tutdere, Hopa Belediye Başkanı/TBB Kentsel Hareketlilik ve Ulaşım Komisyonu Başkanı Utku Cihan ve TBB Genel Sekreter Yardımcısı Feridun Ulutaş plana ilişkin değerlendirmeler yapacak. Çalıştayın, merkezi idarenin taşra teşkilatları, meslek kuruluşları, üniversiteler, sivil toplum kuruluşları, muhtarlar ve ilgili tüm paydaşları bir araya getirmesi bekleniyor.

Tarih: 6 Mart 2026 Cuma
Saat: 09.30
Yer: Abdülhamid Han Kültür Merkezi Toplantı Salonu – Adıyaman
İrtibat: TBB Basın ve Yayın Müdürlüğü
0312 419 21 00 (244-276-275-207)

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

Editörün Seçimi

Daha Popüler Bir Burdur Mu? Karacaören Barajı Gündem Oldu
Haber

Daha Popüler Bir Burdur Mu? Karacaören Barajı Gündem Oldu

Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Burdurlu iki öğretmen sosyal medyayı salladı
Haber

Burdurlu iki öğretmen sosyal medyayı salladı

Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.

Dereboğazı Yolu İçin Kritik Rapor: Denetimler Rekor Seviyede Ancak Kesin Çözüm Bölünmüş Yol
Haber

Dereboğazı Yolu İçin Kritik Rapor: Denetimler Rekor Seviyede Ancak Kesin Çözüm Bölünmüş Yol

Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.

Ağlasunlu minik yüreklerden büyük destek
Haber

Ağlasunlu minik yüreklerden büyük destek

Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.

Doğal temizlik gerçekten işe yarıyor mu? Sirke ve karbonat yeterli mi?
Haber

Doğal temizlik gerçekten işe yarıyor mu? Sirke ve karbonat yeterli mi?

Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?

Bucaklı Fenomen Survivor hayali için Bucak’tan yola çıktı
Haber

Bucaklı Fenomen Survivor hayali için Bucak’tan yola çıktı

Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.