Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Şakirpaşa ve Otogar alt geçitlerinin ardından, Türkmenbaşı Alt Geçidi’ni de trafiğe açtı.
Türkmenbaşı Alt Geçidi trafiğe açıldı, resmi açılış 2024 Ocak ayının ilk yarısında gerçekleştirilecek. Belediyenin inşa ettiği alt geçitlerin en uzunu olan Türkmenbaşı Alt Geçidi’nin resmi açılışının daha sonra yapılacağını, ancak gayriresmi olarak trafiğe açılışının 2023’ün son günü gerçekleştiğini belirten Karalar, ilk geçişi bizzat araç kullanarak yaptı. Başkan Zeydan Karalar, “Alt geçidin trafiğe açılışını 2023’te bitirmek için çok çaba sarf ettik. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için bugün gayriresmi açılışı gerçekleştirerek trafiğe açtık. 2024’te çok büyük, anlamlı ve Adana’yı güzelleştiren yatırımlar yapmaya devam edeceğiz. Adana için Adanmışlıkla çalıştık ve aynı şekilde çalışacağız. Adana’yı güzelleştirmek, trafik ve diğer sorunlarını azaltmak için çalışmayı sürdüreceğiz. Yılın son günü Türkmenbaşı Alt Geçidi’ni trafiğe açmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu vesileyle bir kez daha vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyorum. Yeni yılda barış, kardeşlik, huzur diliyorum” dedi.
İHA
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)