Tütüncü'den fark yaratacak proje

Antalya’nın 2024 yılında trafik, toplu ulaşım ve alt yapı gibi sorunlarla anılmasının son derece acı bir tablo olduğunu belirten Cumhur İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, “İnşallah bu sorunları birlikte ve beraberce ortadan kaldıracağız” dedi.

Tütüncü'den fark yaratacak proje

Antalya’nın 2024 yılında trafik, toplu ulaşım ve alt yapı gibi sorunlarla anılmasının son derece acı bir tablo olduğunu belirten Cumhur İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, “İnşallah bu sorunları birlikte ve beraberce ortadan kaldıracağız” dedi.
Cumhur İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, Akdeniz Taşımacılar Derneği üyeleriyle ATSO’da bir araya geldi. Antalya’yı altın çağına ulaştıracak projelerini anlattı, dernek üyelerinin sorularını cevapladı. Tütüncü, Antalya’nın 2024 yılında trafik, toplu ulaşım ve alt yapı gibi sorunlarla anılmasının son derece acı bir tablo olduğunu belirterek, “İnşallah bu sorunları birlikte ve beraberce ortadan kaldıracağız” dedi. Şehrin öncelikli gündem maddelerinin trafik ve ulaşım olduğunu belirten Tütüncü, “Trafik sorunu üzerinde en fazla duracağımız iş olacak. Bizim uçuk kaçık projelerimiz yok. Şehirde hemşehrilerimizin önceliği neyse bizim önceliğimizde odur“ diye konuştu.
Antalya’nın talepleri noktasında çok geniş kapsamlı anketler yaptıklarını ve bu anketlere göre; trafik, toplu ulaşım, alt yapı, kanalizasyon, temiz içme suyu ve bunun gibi birçok sorunun vatandaşlar tarafından dile getirildiğini belirten Tütüncü, Antalya’nın altın çağı projelerinin de bu yönde oluşturulduğunu söyledi.

Antalya’ya 22 adet katlı kavşak
Antalya’da gerçekleştirilecek trafik ve ulaşım projeleri hakkında da bilgi veren Tütüncü, “Antalya Büyükşehir’in yeni bir yol açmama gibi bir prensip karı var. Doğru, 5 sene boyca o prensiplerinden hiç şaşmadılar. Trafik için yeni bir arter açmadılar. Araçlar artıyor, toplu ulaşıma ihtiyaç artıyor. Yeni yol açmadan bu sorunları nasıl çözeceğiz? Biz, Antalya’da 15 yeni yol açacağız ve 22 adet kavşak düzenlemesi yapacağız. Raylı sistemler bağlantımıza 5 yeni hat ekleyerek, Antalya’yı yer altı raylı sistemlerle tanıştıracağız. Toplu ulaşımı ulaşılabilir, kolay ve konforlu hale getireceğiz. Yani raylı sistemle toplu ulaşımı rehabilite etmiş olacağız. Şehrin çeperlerine 8 adet park et bin noktaları yapacağız. Şehir dışından gelen hemşehrilerimiz araçlarını park ederek, kolay ve konforlu toplu ulaşımı tercih edecekler. Hepimizin hayatını etkileyen Antalya’da 3 kavşak var. Çevre Yolu kavşağı, Sanayi Kavşağı ve Uncalı Kavşağı. İlk bu kavşakları tamamlayacağız. Belediye başkanlarının görevi hemşehrilerinin A noktasından B noktasına rahat bir şekilde ulaşmasını sağlamaktır” dedi.
Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, 2009 yılında göreve geldiğinde kendisine Kırcami çözülür, Altınova çözülmez denildiğini hatırlattı. Tütüncü, “Biz Altınova’nın imar sorununu çözerek, şehir trafiğini rahatlatacak yollar açtık” dedi. Tütüncü, geçtiğimiz hafta açılan Antalya Şehir Hastanesi’ni de hatırlatarak hastane ile şehri bağlayan konforlu yolların Kepez Belediyesi’nin kendi imkanları, kendi iş makineleriyle yapıldığını da sözlerine ekledi.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere nnchaber.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

Editörün Seçimi

Antalya Altın Portakal Festivali Venüs Heykelleriyle şehri renklendirdi
Foto Galeri

Antalya Altın Portakal Festivali Venüs Heykelleriyle şehri renklendirdi

Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.

Şok Gerçek Ortaya Çıktı Cinsel Fonksiyon Bozukluklarının Arkasındaki Sebep Herkesi Şaşırttı!
Foto Galeri

Şok Gerçek Ortaya Çıktı Cinsel Fonksiyon Bozukluklarının Arkasındaki Sebep Herkesi Şaşırttı!

Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…

Gürcistan-Türkiye Maçı İçin Geri Sayım Başladı! Tarih ve Kanal Belli Oldu
Foto Galeri

Gürcistan-Türkiye Maçı İçin Geri Sayım Başladı! Tarih ve Kanal Belli Oldu

Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.

Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde Kazılar Durmaksızın Devam Ediyor!
Foto Galeri

Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde Kazılar Durmaksızın Devam Ediyor!

Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.

İstanbul Burdurlular Derneği öğrencilerle buluştu
Haber

İstanbul Burdurlular Derneği öğrencilerle buluştu

İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.

Antalya'da ambulans trafikte sıkıştı! Dakikalarca hayat mücadelesi
Video Galeri

Antalya'da ambulans trafikte sıkıştı! Dakikalarca hayat mücadelesi

Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.