Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde, kayıp ihbarından 2 gün sonra 30 metrelik uçurumda ölü bulunan yaşlı adamın yakınları, daha önce de benzer bir olayın yaşandığı bölgede belediye tarafından bariyerli önlem alınmadığını iddia etti.
Merkezefendi ilçesine bağlı Bereketler Mahallesi Bereket Caddesinde meydana gelen olayda, 30 Mayıs günü Muratdede Mahallesi'ndeki ikametinden Başkarcı Mahallesi'ndeki bahçesine gitmek için ayrılan Ümit Kumoğlu (56), dün sabah saatlerinde polis ve akrabalarının yaptığı arama çalışmaları sırasında 30 metrelik uçurumda ölü olarak bulunmuştu. Cansız bedeni, AFAD ekiplerinin vinçle yaptığı çalışma sonucu düştüğü uçurumdan çıkartılan yaşlı adamın yakınları, büyük üzüntü yaşamıştı.
Belediyeye ihmal suçlaması
Yapılan ilk incelemelerde, Ümit Kumoğlu'nun kaldırımda yürürken, dengesini kaybetmesi sonucu uçuruma yuvarlandığı belirlendi. Spor yapmak amacıyla bahçesine yürüyerek gidip gelen Ümit Kumoğlu'nun her zaman aynı güzergahı kullandığını ifade eden yakınları, belediye yetkililerini kaldırım ile uçurumun arasına bariyerli önlem almamakla suçladı. Yıllar önce de aynı bölgede benzer bir ölüm olayının yaşandığını hatırlatan aile yakınları, yaşanan bu acı olaya rağmen ihmal sonucu aynı acıyı bu kez kendilerinin yaşadığını ifade etti. Aile yakınları, benzer olayların bir daha yaşanmaması için belediye yetkililerini görevlerini yerine getirmeye davet etti.

Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)