Burdur / Bucak

Ülkücülerin iyi partide yeri yok

İYİ Parti’nin Korkuteli’nde ki güçlü isimlerinden olan Mehmet Taş ve ekibi ilçe kongresinde yaşanan anti demokratik ortama tepki göstererek geçtiğimiz aylarda bazı parti üyeleri İYİ Partiden istifa etmişti.

Ülkücülerin iyi partide yeri yok

ÜLKÜCÜLERİN İYİ PARTİDE YERİ YOK

İYİ Parti’nin Korkuteli’nde ki güçlü isimlerinden olan Mehmet Taş ve ekibi ilçe kongresinde yaşanan anti demokratik ortama tepki göstererek geçtiğimiz aylarda bazı parti üyeleri İYİ Partiden istifa etmişti. Taş ve ekibi kongre sürecinde kendilerinin kandırıldığını ve ekiplerine operasyon yapıldığını iddia ettikleri basın açıklamasının ardından İYİ Parti içersin de anti demokratik ortamın kalkması için mücadele edeceklerini ve yapılan haksızlıklara karşı savaşacaklarını belirtmişlerdi. Dün akşam 120 kişilik bir grupla yemekli bir organizasyon yapan Mehmet Taş ve ekibi çok sert açıklamalarda bulunarak İYİ Parti ile gönül bağlarının da kalmadığını açıkladılar. Geçtiğimiz aylarda zehir zemberek bir açıklama ile İYİ Partiden ve Kumluca Belediyesi başkan yardımcılığından istifa eden Bağımsız Büyükşehir Meclis Üyesi Mehmet Toprak’da Korkuteli’ne gelerek Taş ve ekibine destek verdi. Mehmet Taş yaptığı basın açıklamasında İyi Parti içersin’de Türk Milliyetçilerinin değersizleştiğini iddia ederek şunları söyledi. “Çok değerli basın mensupları ve Kıymetli Korkutelililer
Türk Milliyetçilerini İktidara taşımak için çıkmış olduğumuz yolda , Türk Milliyetçilerinin değersizleştirdiğini görmekteyiz. Meral Akşener’in en çok oy aldığı Antalya’yı Antalyalıların değil çürümüş zihniyet atıklarının yönetmeye çalıştığını gördük ve yaşadık. Korkuteli için de , bu zihniyet etkisini ortaya koymuş ve ülkücülükle uzaktan yakından ilgisi olmayan biri işaret edilmiştir” dedi.

“PKK sözcüsüne özgürlük isteyen, Ülkücülere operasyon yaptı”
Taş açıklamaların devamında isim vermeden İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı’yı kendilerine operasyon yapmakla suçlayarak şunları söyledi, “Pkk’nın TBMM temsilcisi olan terörist hain Selahattin Demirtaş’a özgürlük isteyen düşünce, Kendi tabirleriyle Korkuteli’nde operasyon yapmış, ülkücüleri saf dışı bıraktırtmıştır. Bizler Türk Milliyetçileri olarak meydanı onlara bırakmamak adına mücadele vermiş ama sesimiz Antalya’dan öteye geçiremedik. Hatta Antalya’ya bile ulaştıramadık.”

“İYİ Parti Siyaseti Yalan üzerine”
Korkuteli’nde İYİ Partinin siyaset çizgisinin yalan ve iftira üzerine kurulduğunu iddia eden Mehmet Taş zehir zemberek açıklamasına şu şekilde devam etti. “Ve sonuç itibari ile Korkuteli İyi Partide geldiğimiz nokta, Yalan siyaseti- İftira Siyaseti-Dedikodu Siyaseti-Belgesiz ve Bilgisiz Siyasettir.
Kendi dava arkadaşlarına dahi pkk sevicisinin operasyonları ile hainlik yapan, ittifakı bozan bir kukla ilçe başkanı, Milliyetçi Ülkücü ağırlıklı bir partiyi nasıl yönetebilir ise öyle yönetiyor. Milliyetçileri rezil ederek…”

“İşlek haklı”
Açıklamasında geçtiğimiz hafta yaşanan salatalık polemiğine de atıfta bulunan Mehmet Taş İYİ Parti İlçe Başkanı Cemal Tınkaz’ın MHP’li Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek aleyhinde devamlı karalama politikası yaptığını yalan iftira siyaseti ile Ülkücü Başkan İşlek’in sinir uçlarına dokunduğunu belirterek şunları söyledi; “Ülkücü hassasiyeti olmayan ,ocakta pişmemiş, siyasi ahlaktan nasibini almamış dönek karakterli bir kişi, Ülkücü birinin sinir uçlarına dokunursa , Korkuteli Halkının çoğunluğunun taktirini toplamış projelere cacık derse, şahsına da özel toplantılarında hıyar derse en basit tabiriyle cevabını alır. Ve sende Korkuteli’nde bir basın açıklaması dahi yapamazsın.”

“Bize düşen hizmetlere destek vermek”
Korkuteli’nde güzel hizmetler yapıldığını İYİ Parti İlçe Teşkilatının yalan iftira siyaseti ile yapılan her güzel hizmetin karşısında olduğunu belirten Taş hakkaniyetli olmak zorundayız diyerek açıklamalarına şu şekilde devam etti; “Kafamızı kaldıralım ve Korkuteli’nin gelişimini seyredelim. Ve şu soruyu kendimize soralım ; Aynı projeleri İyi Partinin Belediye Başkanı yapsaydı ne yapardık? Hepimiz ayakta alkışlardık. Ona ve hizmetlerine hakaret edenlerle mücadele ederdik. Hakkaniyetli olmamız gerekir. Sezar’ın hakkı Sezar’a verilmelidir. Belediye Başkanı Korkuteli’ne hizmet yapmaktadır. Korkuteli Halkı olarak bize bu projeleri desteklemek düşer. Yalan ve iftira siyaseti kimseye yakışmaz. Elinizde varsa delil koyarsınız ortaya o zaman hep birlikte karşı koyarız.”

“Doğruları ölünce mi söyleyeceğiz?”
Taş açıklamasın devamında şunları ifade etti “Değerli Korkuteli’liler; Ülkücü ülküsü olandır, Ülkü Turan’a ulaşmak için İlay’i Kelimatullah için çalışandır. Ülkücü şahsi menfaatleri için siyaset yapmaz. Ülkücü yalan söylemez, Ülkücü ağzından bir söz çıksa kellesi kopsa da o sözünden dönmez. Milliyetçi; parayı değil Bayrağı, Makamı değil vatanı,seçkin kişileri değil Milletin tamamını sever. Bu dünya fani ölüm hak. Doğruları ölünce söylemeyeceğiz. Ben ülkücülüğümü pavyon köşelerinde rakı masalarına meze yaptırtmam. Bu dava Beş bin şehit vermiş dualı bir davadır. Tanıdığım çok fazla ülkücü kardeşlerim abilerim, İyi Partiye saf niyetlerle geçmiş, Türk Milliyetçilerini iktidara taşımak için yola çıkmıştır. Ama şuan demirden leblebi yemektedirler. Dişlerini sıkmaktadırlar.”

“Ülkücülerin İYİ Partide yeri yok”
Mehmet Taş açıklamasının sonunda Türk Milliyetçilerinin İYİ Parti içersin de yeri olmadığını ifade ederek kendisinin ve ekibinin İYİ Parti ile olan tüm gönül bağlarını kopardığını söyledi. Taş “Ben artık anladım ve öngördüm.
Ülkücü Türk Milliyetçilerinin İyi Partide yeri yoktur. Zaten istifa etmiş. Ancak mücadeleyi bırakmamıştık. Gelinen nokta itibari ile artık İyi Parti ile hiçbir bağım kalmamıştır. Tüm gönül bağlarımı koparttık. Merhum Başbuğ Alparslan Türkeş’in ‘Başını hiçbir ülkücünün çekmedi olayda olmayın’ dediği gibi bundan sonra ölçümüz budur. Allah Devletimizi Korusun ve yüceltsin” dedi.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Sanayi Kooperatifi Başkanı Kemal Kasap İddialara Açıklık Getirdi!
Bölgesel

Sanayi Kooperatifi Başkanı Kemal Kasap İddialara Açıklık Getirdi!

Sanayi Kooperatifi Başkanı Kemal Kasap, son günlerde sosyal medyada ve halk arasında dolaşan asılsız iddialara ilişkin bir açıklama yaptı. Kasap, yaptığı açıklamada iddiaların gerçeği yansıtmadığını ve kooperatifin şeffaf bir şekilde yönetildiğini vurguladı.

Ümit Alagöz'ün mutlu günü! Torunu Gülsüm İlay Dünyaya Geldi!
Bölgesel

Ümit Alagöz'ün mutlu günü! Torunu Gülsüm İlay Dünyaya Geldi!

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, torunu Gülsüm İlay'ın dünyaya gelmesiyle ilk kez dede olma mutluluğunu yaşadı. Alagöz, torununa sevgisini ve hayallerini dile getirdi.

Araç Sahiplerine Dikkat! Buna dikkat etmezseniz canınız sıkılır
Bölgesel

Araç Sahiplerine Dikkat! Buna dikkat etmezseniz canınız sıkılır

Emniyet şeridi ihlali yapan sürücülere dikkat! Trafik kurallarına uymayan sürücülere 6.440 TL para cezası kesilecek. Cezanın bir ay içinde ödenmesi halinde ise %25 indirim uygulanacak.

Burdur Suludere Köyüne Yaya Üstgeçidi Hayata Geçti!
Bölgesel

Burdur Suludere Köyüne Yaya Üstgeçidi Hayata Geçti!

Burdur'un Suludere köyünde yaya üstgeçidi tamamlandı. Köyde yol düzenlemesi sonrası oluşan kot farkı ve yaya ulaşımındaki zorluklar yaya üstgeçidi ile çözüldü.

Burdur'da Su Kaynakları Arttırılacak! Müdür Erkan Çalışmaları İnceledi!
Bölgesel

Burdur'da Su Kaynakları Arttırılacak! Müdür Erkan Çalışmaları İnceledi!

DSİ 18. Bölge Müdürü Osman Erkan, Tefenni Beyköy'de sondaj çalışmaları hakkında incelemelerde bulundu. DSİ'nin Burdur'daki su kaynaklarını geliştirmek için çalışmaları devam ediyor.

Burdur Abdi Özeren İmam Hatip Ortaokulu Öğrencisi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etti
Bölgesel

Burdur Abdi Özeren İmam Hatip Ortaokulu Öğrencisi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etti

Burdur Abdi Özeren İmam Hatip Ortaokulu’nda öğrenim gören Azra Ahsen Büyükyorulmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret etti.