Bursa

Uludağ Basket’in yeni başkanı belli oldu

Uludağ Basket’in yeni başkanı Aşkın Değirmenci oldu

Uludağ Basket’in yeni başkanı belli oldu

Bursa’nın, ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi ve EuroCup Women temsilcisi Uludağ Basket’in yeni ortağı ve başkanı Aşkın Değirmenci oldu.
Bursa Uludağ Basketbol’da kan değişimi gerçekleşti. Akademik Kolej'de düzenlenen lansmana Başantrenör İzzat İsmail, oyuncular İpek Garip ve Efsun Çelik, kulüp menajeri Mehmet Aklan, kulübün eski başkanı Berk Aladağ ve çok sayıda davetli katıldı. Bursalı iş insanı ve spor yöneticisi Aşkın Değirmenci kulübün hisselerinin yüzde 50’sini alarak hem Bursa basketboluna yatırım yaptı hem de kulübün yeni başkanı oldu.

Berk Aladağ: “Bizlerde her zaman yanındayız”
Kulübün eski başkanı Berk Aladağ, ADR Güvenlik forma göğüs sponsorluğu lansmanında konuşmasında, “Aşkın Değirmenci ile geçtiğimiz yıl tanıştık. Kendisi güvenlik sponsorumuz olarak bizlere destek olmuştur. Daha sonrasında bu sene önce forma göğüs sponsorluğu anlamında anlaştık daha sonrasında ise bugün toplanmamıza değer katan bir gelişme daha yaşandı. Kendisi kulübümüzün yüzde 50 hisselerini alarak aramıza katıldı. Bizler de yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla karar alarak kendisini yeni başkanımız olarak belirledik. Bursa’ya değer katmaya çalışan kulübümüzün ilerlemesinde yeni soluk getiren Aşkın Değirmenci’ye teşekkür ederiz. Bizlerde her zaman yanındayız” dedi.

Yeni başkan Değirmenci’den Bursaspor örneği
Konuşmasına teşekkür ederek başlayan yeni başkan Aşkın Değirmenci de, “Her zaman destekleriyle yanımızda olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’a, Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Dinçer’e, Bursaspor Basketbol Başkanı Sezer Sezgin’e, Yıldırım Belediye Başkanımız Oktay Yılmaz’a, Yıldırım Belediye Başkan Vekili Selim Yolgeçen’e, Nilüfer Belediye Başkanımız Turgay Erdem’e, kulübümüz eski başkanı Berk Aladağ ve gece, gündüz çalışarak her zaman desteğini hissettiğim yol arkadaşlarıma ve başta Fatih Akkuş’a teşekkür ederim. Bizler bu yatırımı yaparken aklımızda olan tek şey Bursaspor gibi bu şehri her alanda temsil edebilmek ve özellikle Avrupa kupalarında başarılar elde edip, kadın basketbolunda da Bursa’nın varlığını hissettirmektir. Sizlerin de desteğiyle bunu başaracağız” ifadelerini kullandı. İHA

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Melikgazi Kayseri Basketbol takımı,  güzel başladı
Spor

Melikgazi Kayseri Basketbol takımı, güzel başladı

Melikgazi Kayseri, ilk hazırlık maçını kazandı

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden Yücel Paşmakçı'ya Vefa Konseri
Etkinlik

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden Yücel Paşmakçı'ya Vefa Konseri

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Türk halk müziğinin duayeni Yücel Paşmakçı'ya vefa gecesi konseri düzenlendi. Gecede Paşmakçı’nın yetiştirdiği önemli sanatçılar, ustalarıyla beraber yer aldıkları sahnede Bursalı sanatseverlere halk müziği ziyafeti yaşattı.

Bursa’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü coşkusu
Etkinlik

Bursa’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü coşkusu

Bursa’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü coşkulu kalabalık ile kutlanmaya başladı.

Bursa Emniyeti araç alıp satacakları uyardı
3. Sayfa

Bursa Emniyeti araç alıp satacakları uyardı

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü sosyal medya hesabında yapılan açıklamada, araç alıp satacak vatandaşlar uyarılarak, "Çok ucuza buldum demeyin, sazan sarmalı oyununa gelmeyin" denildi.

Bursa'da Sabiha Köstem Ortaokulu Yüzme Takımı, Türkiye Şampiyonluğuna Ulaştı
Etkinlik

Bursa'da Sabiha Köstem Ortaokulu Yüzme Takımı, Türkiye Şampiyonluğuna Ulaştı

Sabiha Köstem Ortaokulu öğrencileri, Kızlar Yüzme Şampiyonasında Türkiye Şampiyonu oldu.

 Bursa Hayvanat Bahçesi’nin yeni misafiri timsah oldu
Yaşam

Bursa Hayvanat Bahçesi’nin yeni misafiri timsah oldu

Bursa Hayvanat Bahçesi'nin yeni misafiri 30 yaşındaki Amerikan cinsi bir timsah oldu.