Adana’da uyuşturucu bağımlısı oğlunu öldürerek cezaevine giren baba avukatıyla mesaj gönderdi. Oğlunu öldüren baba, kağıda yazdığı mesajında, “Hiçbir baba evladını öldürmek istemez. Ben yandım, başkası yanmasın” dedi.
Adana’da, 38 yaşındaki uyuşturucu bağımlısı oğlu Hazım Evren’i, "uyuşturucu parası" tartışması sırasında av tüfeğiyle vurarak öldüren 66 yaşındaki baba Tamer Evren, cezaevinden avukatı aracılığıyla mesaj gönderdi. Evren, kağıda yazmış olduğu mesajında 8 yıldır hayatlarının zindan olduğunu söyleyerek, “Hiçbir baba evladını öldürmek istemez. Ben yandım, başkası yanmasın” dedi.
Kağıda yazılan mesajda şu ifadeler yer aldı: "Oğlumun uyuşturucu parasını yetiştiremiyordum. O da sürekli saldırıyor, ağır küfürler ediyordu. 8 yıldır hayatımız zindan oldu. Gençlerimizi uyuşturucu illetine alıştıranlara karşı mücadele edilmesini, geleceğimizin karartılmamasını istiyorum. Hiçbir baba evladını öldürmek istemez. Ben yandım, başkası yanmasın".
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)