T.C. BURDUR VALİLİĞİ Basın Bülteni (2019/111)
Günümüzde gençlerimizi hedef alarak çağımızın en büyük tehditlerinden birini oluşturmaya başlayan ve toplumda telafisi güç hasarlara neden olan uyuşturucu ve uyarıcı madde bağımlılığı ile mücadele kapsamında, güvenlik güçlerimiz tarafından uyuşturucu ticareti yapan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar büyük bir hassasiyet ve kararlılıkla devam etmektedir.
Bu kapsamda İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar neticesinde Antalya İlinden, İlimize yüklü miktarda uyuşturucu/uyarıcı madde getirileceği yönünde istihbari bilgiler elde edilmiştir.
Elde edilen istihbari bilgiler ışığında yürütülen operasyonda H.G., İ.Ş. ve F.D. isimli şüpheli şahısların içerisinde bulunduğu araçta yapılan aramada; 188 adet ekstazi hap ele geçirilmiştir.
Konuyla ilgili olarak TCK 188. Maddesine Muhalefet (Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti) suçu kapsamında şüpheliler göz altına alınarak, yapılan işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklanmıştır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur. 13/12/2019
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)