Konya’da polis ekipleri farklı adreslere yaptığı baskınlarda uyuşturucu madde ele geçirirken, il dışından uyuşturucu getiren bir araçtaki şahıslar teslimat yaptığı sırada baskın yapıldı. Çalışmalarda gözaltına alınan 6 kişi, adliyeye sevk edildi.
Edinilen bilgiye göre, Konya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, gençleri zehirlemeye çalışan zehir tacirlerine karşı çalışmaları aralıksız sürüyor. Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, il dışından Konya’ya uyuşturucu madde getirdiği belirlenen bir aracı takibe aldı. Zehir taciri, Karatay ilçesi Fetih Mahallesinde bir şahıs ile buluştuğu anda polis ekipleri harekete geçti. Polis ekiplerini fark ederek kaçmaya çalışan 2 kişi kısa süreli kovalamacanın ardından yakalanarak gözaltına alındı. Araçta yapılan aramada ise 30 parça halinde bin 46 gram kokain maddesi ele geçirildi.
9 bin 400 adet uyuşturucu hap ve suç unsuru para ele geçirildi
Narkotik ekiplerinin uyuşturucu satıcılarına yönelik yaptığı çalışmalarda, tespit edilen şahısların ev, iş yeri ve üzerlerinde yapılan aramalarda 9 bin 400 adet uyuşturucu hap maddesi, suç unsuru 65 bin lira, 5 bin 900 dolar ve çok miktarda altın ele geçirildi. 4 şüpheli gözaltına alındı.
Uyuşturucu ticareti yapma, nakletme ve kullanma suçlarından gözaltına alınan 6 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
İHA
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)