Burdur Valisi Ali Arslantaş, 06 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 11 ilimizi etkileyen deprem sonrasında, İlimizden bölgeye giderek başta arama kurtarma, enkaz kaldırma çalışmaları olmak üzere, depremin yaralarını sarmak için görev yapan tüm personeli "Başarı Belgesi" ile ödüllendirdi.
Valilik makamında gerçekleşen törende, temsilen belgelerini takdim ettiği personelin şahsında, deprem bölgesinde görev alan tüm personele teşekkür ettiğini ifade eden Vali Arslantaş, göstermiş oldukları gayretli, özverili ve başarılı çalışmaları dolayısıyla hepsini ayrı ayrı tebrik ettiğini belirtti.
Burdur Valisi Ali Arslantaş, Burdur geneli köylerde içme suyu elektrik giderlerinin karşılanması amacıyla bizzat talimatlarıyla başlatılan 2.1 MW güç üretim kapasitesine sahip GES Proje alanında incelemelerde bulundu.
Burdur Valiliği öncülüğünde, ilgili paydaş STK ve kamu kurumlarının katkılarıyla düzenlenecek hafta kapsamında yapılacak etkinliklerde Burdur'a özgü yöre mutfağı ve tatların daha geniş kitlelere tanıtılması amaçlanıyor. İşte detaylar...
19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkışının 104. yıl dönümünde İlimizde düzenlenen törenlerle coşkuyla kutlandı.
Burdur Valisi Ali Arslantaş, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından birlikte düzenlenen programa katıldı.
Burdur'da kurumlar tarafından hazırlanan Burdur Çölyaklı Bireyleri Destekleme Projesi'ne (ÇÖDES) Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından finansmanı (ödenek sağlanması) uygun görülmüştür.
Burdur'da oyunu kullanan Vali Ali Arslantaş, ' Amacımız vatandaşlarımızın iradesinin sağlıklı bir şekilde yansımasıdır. dedi.
Yorumlar (0)