Burdur / Yeşilova

VALİ ARSLANTAŞ’TAN MİLLETVEKİLLERİ İLE YEŞİLOVA İLÇESİNE ZİYARET

Yeşilova İlçesine ziyarette bulunan Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş, Kaymakamlıkta aldığı brifingin ardından Salda Gölü çevresinde yerinde incelemede bulundu.

VALİ ARSLANTAŞ’TAN MİLLETVEKİLLERİ İLE YEŞİLOVA İLÇESİNE ZİYARET

Yeşilova İlçesine ziyarette bulunan  Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş, Kaymakamlıkta aldığı brifingin ardından Salda Gölü çevresinde yerinde incelemede bulundu.

Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş, eşsiz doğal güzelliği ile yeşil ile mavinin iç içe olduğu Salda Gölü ile ünlü Yeşilova İlçesine ziyarette bulundu.

Göreve başlayışının ardından ilk İlçe ziyaretini Yeşilova’ya gerçekleştiren Vali Arslantaş, Kaymakam Abdulhamit Karaca’dan İlçe hakkında kapsamlı brifing aldı.

Kaymakamlık ziyareti ile başladığı İlçe programında Vali Arslantaş’a Milletvekililleri Sayın Bayram Özçelik ve Sayın Yasin Uğur eşlik ederken, Vali Yardımcısı Ali Nazım Balcıoğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Asım Ertilav, DKMP Bölge Müdür V. Osman Yöntem, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Murat Alaçatlı, İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdullah Kılıç, Orman İşletme Müdürü Sefa Karataş ziyaret süresince hazır bulundular.

Yeşilova İlçesini yakından tanıma adına Kaymakam Karaca’dan kapsamlı bir brifing alan Vali Arslantaş, İlçede ve bağlı köylerde  devam eden ve planlanan kamu yatırımları başta olmak üzere, KÖYDES kapsamında ve İl Özel İdaresi tarafından  İlçede yürütülen çalışmalar ile ilçenin genel ekonomik yapısı, eğitim, sağlık, tarım ve hayvancılık, turizm, genel asayiş durumuyla ilgili bilgi aldıktan sonra, Salda Gölü çevresinde yerinde incelemede bulundu.

İlçe programına Salda Gölü çevresinde incelemede bulunarak devam eden Vali Arslantaş, Ülkemizin en temiz aynı zamanda en berrak göllerinden biri olan, eşsiz turkuazın tonlarıyla, Beyaz kumlarıyla ziyaretçilerine görsel şölen sunan Salda Gölü hakkında bilgi aldı.

Kaymakam Karaca ve ilgili kurum müdürlerinden sorumluluk alanlarında yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi alan Vali Arslantaş, Halk plajı, tabiat parkı, beyaz adalar başta olmak üzere Salda Gölü çevresini gezerek, yürütülen çalışmaları yerinde gördü.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

Editörün Seçimi

Daha Popüler Bir Burdur Mu? Karacaören Barajı Gündem Oldu
Haber

Daha Popüler Bir Burdur Mu? Karacaören Barajı Gündem Oldu

Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Burdurlu iki öğretmen sosyal medyayı salladı
Haber

Burdurlu iki öğretmen sosyal medyayı salladı

Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.

Dereboğazı Yolu İçin Kritik Rapor: Denetimler Rekor Seviyede Ancak Kesin Çözüm Bölünmüş Yol
Haber

Dereboğazı Yolu İçin Kritik Rapor: Denetimler Rekor Seviyede Ancak Kesin Çözüm Bölünmüş Yol

Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.

Ağlasunlu minik yüreklerden büyük destek
Haber

Ağlasunlu minik yüreklerden büyük destek

Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.

Doğal temizlik gerçekten işe yarıyor mu? Sirke ve karbonat yeterli mi?
Haber

Doğal temizlik gerçekten işe yarıyor mu? Sirke ve karbonat yeterli mi?

Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?

Bucaklı Fenomen Survivor hayali için Bucak’tan yola çıktı
Haber

Bucaklı Fenomen Survivor hayali için Bucak’tan yola çıktı

Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.