Antalya

Vali Ersin Yazıcı'dan Antalya Düşünce Platformu'na proje teşekkürü

Antalya'nın güncel sorunlarının konuşulduğu toplantıda, Antalya Valisi Erzin Yazıcı,, platform üyelerine projelere verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.

Vali Ersin Yazıcı'dan Antalya Düşünce Platformu'na proje teşekkürü

Antalya Valisi Erzin Yazıcı, Antalya Düşünce Platformu tarafından düzenlenen toplantıya katıldı. Antalya'nın güncel sorunlarının konuşulduğu toplantıda, Vali Yazıcı, platform üyelerine projelere verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.

Antalya Düşünce Platformu (ADP) Başkanı Halil Güvenbaş ve üyelerden oluşan heyet, Haziran ayı toplantısına Antalya Valisi Ersin Yazıcı’yı kabul etti. Toplantı saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı. Yaklaşık 3 saat süren toplantıda Vali Ersin Yazıcı, platform üyeleri tarafından yöneltilen soruları yanıtladı. Platformun genel sekreteri Çağrı Yılmaz, Antalya Düşünce Platformunun kurulduğu günden beri yaptıklarını anlattı. Toplantıya Ukrayna Antalya Konsolosu Oleksandr Voronin’de katılarak bir konuşma gerçekleştirdi.

Vali Yazıcı'dan platform üyelerine proje teşekkürü

Toplantının ardından bir açıklama yapan Antalya Valisi Ersin Yazıcı, "Antalya Düşünce Platformu Başkanı Halil Güvenbaş ve Platform Üyeleri ile bir araya geldik, Antalya’mızı konuştuk. Antalya’mızda düzenlenen Okul Öncesi Spor Şenliğine ve benzer projelere katkı veren platform üyelerine nazik ev sahipliği için teşekkür ediyorum" sözlerine yer verdi.

"Antalya’mız için azimle çalışmaya devam ediyoruz"

Antalya Düşünce Platformu Başkanı Halil Güvenbaş ise, "Her şeyin en güzelini hak eden Antalya’mız için azimle çalışmaya devam ediyoruz, bu güzel yolculukta bizi desteklemek ve yanımızda olmanızdan dolayı sizlere şükranlarımı sunuyorum ”dedi.
Toplantı sonrası Vali Ersin Yazıcı’ya Platform Başkanı Halil Güvenbaş tarafından plaket verildi. Toplantı toplu Fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Vali Ersin Yazıcı'dan Antalya Düşünce Platformu'na proje teşekkürüVali Ersin Yazıcı'dan Antalya Düşünce Platformu'na proje teşekkürüVali Ersin Yazıcı'dan Antalya Düşünce Platformu'na proje teşekkürüVali Ersin Yazıcı'dan Antalya Düşünce Platformu'na proje teşekkürüVali Ersin Yazıcı'dan Antalya Düşünce Platformu'na proje teşekkürü

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Malatya Valisi olarak atanan Ersin Yazıcı protokolle vedalaştı
Yerel Yönetim

Malatya Valisi olarak atanan Ersin Yazıcı protokolle vedalaştı

Antalya'da valilik görevini yürüten Malatya Valisi olarak atanan Vali Ersin Yazıcı için veda programı düzenlendi.

Vali Ersin Yazıcı Antalyalılara Veda Ettti
Yerel Yönetim

Vali Ersin Yazıcı Antalyalılara Veda Ettti

VALİ YAZICI'DAN VEDA MESAJI Son kararname ile Antalya Valiliğinden Malatya'ya atanan Vali Ersin Yazıc'ının veda mesajı şöyle:

Vali Yazıcı  Başkan Böcek’e Veda Ziyaretinde Bulundu
Yerel Yönetim

Vali Yazıcı Başkan Böcek’e Veda Ziyaretinde Bulundu

Başkan Böcek, Yazıcı’ya yeni görevinde başarılar diledi. Devamı Haberimizde..

Ersin Yazı, Malatya Valiliğine Atandı
Bölgesel

Ersin Yazı, Malatya Valiliğine Atandı

Resmi Gazete' de yayımlanan atama kararıyla Ersin Yazıcı , Malatya Valiliğine atandı. İşte Ersin Yazıcı 'nın kariyeri ve atama detayları.

Antalya Valiliğine Ersin Yazıcının yerine, Hulusi Şahin atandı
Bölgesel

Antalya Valiliğine Ersin Yazıcının yerine, Hulusi Şahin atandı

Atama kararıyla Antalya Valisi Ersin Yazıcı Malatya Valiliğine, Malatya Valisi Hulusi Şahin ise Antalya Valiliğine atandı.

Korkuteli İlçesine Hayırser  Etem Ruhi Kavukcu ve Emin Öztürk Okul Yaptıracak
Yerel Yönetim

Korkuteli İlçesine Hayırser Etem Ruhi Kavukcu ve Emin Öztürk Okul Yaptıracak

Vali Ersin Yazıcı, hayırseverler Etem Ruhi Kavukcu ve Emin Öztürk ile Korkuteli Hacı Ethem-Şerife Kavukcu Anadolu Lisesi’ne yaptırılacak olan 16 derslikli Selen-Ethem Ruhi Kavukcu Ek Derslikleri için protokol imzaladı.