Burdur

Vali Öksüz Burdur'daki Eğitim ve Sağlık Yatırımlarını Yakından Takip Ediyor

Burdur Valisi Türker Öksüz, Burdur merkezde bulunan İl Özel İdaresi yatırımlarını yerinde inceleyerek eğitim ve sağlık yatırımlarının son durumuyla ilgili bilgi aldı.

Vali Öksüz Burdur'daki Eğitim ve Sağlık Yatırımlarını Yakından Takip Ediyor

VALİ ÖKSÜZ'DEN EĞİTİM VE SAĞLIK YATIRIMLARINA YAKIN TAKİP

Burdur Valisi Türker Öksüz, Burdur merkezinde bulunan İl Özel İdaresi yatırımlarını yerinde inceledi.

Burdur'a yapılan yatırım ve hizmetleri yakından takip eden Vali Öksüz, ilk olarak kısa süre içerisinde hizmete açılacak olan Öğretmenevi Ek Hizmet Binasında incelemede bulunarak, tamamlanan ve devam eden çalışmalar ile ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Eğitim yatırımlarına yerinde incelemede bulunan Vali Öksüz, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi güçlendirme çalışmalarını, yapımı devam eden 16 derslikli Vali Dr. Süleyman Oğuz ilkokulu ile 4 derslikli Merkez Anaokulu inşaatı, 24 derslikli Kayışzade Hafız Osman Ortaokulu inşaatı ve Rehberlik Araştırma Merkezi inşaatı çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Vali Öksüz, İlimizdeki sağlık yatırımı kapsamında da Bozkurt Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi ile 112 Acil Sağlık İstasyonu inşaat çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Düzenlenen yatırım inceleme ziyaretlerine Vali Türker Öksüz'ün beraberinde İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Asım Ertilav, İl Milli Eğitim Müdürü Muhammed Özdemirci, İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Başkanı Uğur Üstün ve ilgili birim müdürleri yer aldı.

Vali Öksüz Burdur'daki Eğitim ve Sağlık Yatırımlarını Yakından Takip EdiyorVali Öksüz Burdur'daki Eğitim ve Sağlık Yatırımlarını Yakından Takip EdiyorVali Öksüz Burdur'daki Eğitim ve Sağlık Yatırımlarını Yakından Takip EdiyorVali Öksüz Burdur'daki Eğitim ve Sağlık Yatırımlarını Yakından Takip EdiyorVali Öksüz Burdur'daki Eğitim ve Sağlık Yatırımlarını Yakından Takip EdiyorVali Öksüz Burdur'daki Eğitim ve Sağlık Yatırımlarını Yakından Takip EdiyorVali Öksüz Burdur'daki Eğitim ve Sağlık Yatırımlarını Yakından Takip EdiyorVali Öksüz Burdur'daki Eğitim ve Sağlık Yatırımlarını Yakından Takip EdiyorVali Öksüz Burdur'daki Eğitim ve Sağlık Yatırımlarını Yakından Takip EdiyorVali Öksüz Burdur'daki Eğitim ve Sağlık Yatırımlarını Yakından Takip EdiyorVali Öksüz Burdur'daki Eğitim ve Sağlık Yatırımlarını Yakından Takip EdiyorVali Öksüz Burdur'daki Eğitim ve Sağlık Yatırımlarını Yakından Takip EdiyorVali Öksüz Burdur'daki Eğitim ve Sağlık Yatırımlarını Yakından Takip EdiyorVali Öksüz Burdur'daki Eğitim ve Sağlık Yatırımlarını Yakından Takip EdiyorVali Öksüz Burdur'daki Eğitim ve Sağlık Yatırımlarını Yakından Takip EdiyorVali Öksüz Burdur'daki Eğitim ve Sağlık Yatırımlarını Yakından Takip EdiyorVali Öksüz Burdur'daki Eğitim ve Sağlık Yatırımlarını Yakından Takip EdiyorVali Öksüz Burdur'daki Eğitim ve Sağlık Yatırımlarını Yakından Takip EdiyorVali Öksüz Burdur'daki Eğitim ve Sağlık Yatırımlarını Yakından Takip EdiyorVali Öksüz Burdur'daki Eğitim ve Sağlık Yatırımlarını Yakından Takip EdiyorVali Öksüz Burdur'daki Eğitim ve Sağlık Yatırımlarını Yakından Takip EdiyorVali Öksüz Burdur'daki Eğitim ve Sağlık Yatırımlarını Yakından Takip EdiyorVali Öksüz Burdur'daki Eğitim ve Sağlık Yatırımlarını Yakından Takip EdiyorVali Öksüz Burdur'daki Eğitim ve Sağlık Yatırımlarını Yakından Takip EdiyorVali Öksüz Burdur'daki Eğitim ve Sağlık Yatırımlarını Yakından Takip EdiyorVali Öksüz Burdur'daki Eğitim ve Sağlık Yatırımlarını Yakından Takip EdiyorVali Öksüz Burdur'daki Eğitim ve Sağlık Yatırımlarını Yakından Takip EdiyorVali Öksüz Burdur'daki Eğitim ve Sağlık Yatırımlarını Yakından Takip EdiyorVali Öksüz Burdur'daki Eğitim ve Sağlık Yatırımlarını Yakından Takip EdiyorVali Öksüz Burdur'daki Eğitim ve Sağlık Yatırımlarını Yakından Takip EdiyorVali Öksüz Burdur'daki Eğitim ve Sağlık Yatırımlarını Yakından Takip EdiyorVali Öksüz Burdur'daki Eğitim ve Sağlık Yatırımlarını Yakından Takip EdiyorVali Öksüz Burdur'daki Eğitim ve Sağlık Yatırımlarını Yakından Takip EdiyorVali Öksüz Burdur'daki Eğitim ve Sağlık Yatırımlarını Yakından Takip EdiyorVali Öksüz Burdur'daki Eğitim ve Sağlık Yatırımlarını Yakından Takip EdiyorVali Öksüz Burdur'daki Eğitim ve Sağlık Yatırımlarını Yakından Takip Ediyor

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Burdur Tarım Fuarı Kapılarını Açtı! Teknoloji ve Üretim Buluşması
Etkinlik

Burdur Tarım Fuarı Kapılarını Açtı! Teknoloji ve Üretim Buluşması

Burdur Teke Yöresi 9. Tarım, Hayvancılık, Tarım Teknolojileri ve Yem Fuarı kapılarını açtı. Bölge çiftçisinin ihtiyaçlarını karşılayacak ekipman, teknoloji, ürün ve bilginin sergilendiği fuar 5 Mayıs'a kadar ziyaretçilerini ağırlayacak.

Vali Öksüz'ün 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı
Bölgesel

Vali Öksüz'ün 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı

Burdur Valisi Sayın Türker Öksüz,'ün 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yayınladığı mesaj

BAKA Yönetim Kurulu Vali Öksüz Başkanlığında Toplandı
Bölgesel

BAKA Yönetim Kurulu Vali Öksüz Başkanlığında Toplandı

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) Nisan Ayı Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı, Valimiz Sn. Türker Öksüz başkanlığında VKS üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

Burdur'da Geleceğin Kodlayıcıları Yetişiyor! Üretken Öğrencilerle Buluşma!
Bölgesel

Burdur'da Geleceğin Kodlayıcıları Yetişiyor! Üretken Öğrencilerle Buluşma!

Burdur Valisi Türker Öksüz, Burdur'da "Burdur'da Üretken Bir Nesil Yetişiyor Projesi" kapsamında yazılım ve kodlama yapan öğrencilerle buluştu.

Vali Öksüz'den Çölyak Hastalarına Müjde! Burdur'da Çölyak Atölyesi Kuruluyor
Bölgesel

Vali Öksüz'den Çölyak Hastalarına Müjde! Burdur'da Çölyak Atölyesi Kuruluyor

Burdur'da çölyak hastaları için özel gıdalar üretecek bir atölyenin donatımı için protokol imzalandı. Hayırsever Ahmed Baraka'nın desteğiyle Mehmet Akif Ersoy Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde kurulacak atölye, çölyak hastalarının glütensiz beslenme ihtiyaçlarını karşılayacak.

Burdur Valisi Türker Öksüz Engelsiz İş Atölyesinin Açılışını Yaptı
Bölgesel

Burdur Valisi Türker Öksüz Engelsiz İş Atölyesinin Açılışını Yaptı

Burdur Valisi Türker Öksüz, Valiliğimiz koordinesinde engelli vatandaşlarımızın istihdamına yönelik hayata geçirilen "Engelsiz İş Atölyesi'nin" açılış programına katıldı.