Burdur

Vali Öksüz'den MAKÜ'de tarım ve hayvancılık alanında inceleme

Burdur Valisi Türker Öksüz, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi'ni ziyaret ederek, Rektör Prof. Dr. Hüseyin Dalgar'dan üniversite ve yürüttükleri çalışmalarla ilgili kapsamlı bilgi aldı.

Vali Öksüz'den MAKÜ'de tarım ve hayvancılık alanında inceleme

VALİ TÜRKER ÖKSÜZ'DEN MAKÜ'YE KAPSAMLI ZİYARET

Burdur Valisi Türker Öksüz, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesine ziyarette bulunarak, Rektör Prof. Dr. Hüseyin Dalgar'dan üniversite ve yürüttükleri çalışmalarla ilgili kapsamlı bilgi aldı.

İlk olarak Rektör Dalgar ve ekibiyle toplantıda biraraya gelerek, MAKÜ'yle ilgili kapsamlı brifing alan Vali Öksüz, ziyaretinin devamında İstiklal yerleşkesinde bir dizi ziyaret ve incelemede bulundu. Üniversite bünyesinde kurulan çiftlikler ile Süt Teknolojileri Araştırma ve Geliştirme Merkezini gezerek yetkililerden bilgi aldı.

Tarım ve Hayvancılık alanında yürütülen çalışmalarla ilgili Rektör Dalgar'dan bilgi alan Vali Öksüz, YÖK ve Kalkınma Bakanlığı tarafından birlikte yürütülen "Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma Projesi" kapsamında, hayvancılık alanında ihtisas üniversitesi olarak belirlenen Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi'nin bu alanda yürüttüğü çalışmaları yerinde görme fırsatı buldu.

Ziyaretin devamında MAKÜ Alternatif Sporlar, Sporcu Eğitimi ve Kamp Merkezi Projesi kapsamında yapılan tesisleri yerinde gören Vali Öksüz, yıl içerisinde önemli takımların kamp yaptığı, fedi ve milli takım düzeyinde ulusal ve uluslararası bir çok organizasyon ve müsabakalara ev sahipliği yapan tesisler ve kadınlara yönelik önemli bir istihdam oluşturan el dikimi top imalatıyla ilgili bilgi aldı.

Vali Öksüz ziyaretiyle ilgili yaptığı değerlendirmede, Şehrimiz için çok önemli bir yeri olan Üniversitemizi ziyaret ederek, yürütülen çalışma ve projeleri, yerleşkemizi daha yakından tanıma fırsatı bulduğunu ifade etti.

Rektör Dalgar'ın şahsında tüm ekibine MAKÜ ailesine, tüm öğrencilerimize yeni akademik yılda başarılar dilediğini ifade eden Vali Öksüz, İlimiz için önemli projeleri hayata geçiren Üniversitemizin bugünlere gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

İlimiz için yapılacak tüm proje ve çalışmalarda Üniversitemizle yakın işbirliği içerisinde olacaklarını ifade eden Vali Öksüz, yakın ilgi ve alakası için Rektör Dalgar'a teşekkür etti.

Vali Öksüz'den MAKÜ'de tarım ve hayvancılık alanında incelemeVali Öksüz'den MAKÜ'de tarım ve hayvancılık alanında incelemeVali Öksüz'den MAKÜ'de tarım ve hayvancılık alanında incelemeVali Öksüz'den MAKÜ'de tarım ve hayvancılık alanında incelemeVali Öksüz'den MAKÜ'de tarım ve hayvancılık alanında incelemeVali Öksüz'den MAKÜ'de tarım ve hayvancılık alanında incelemeVali Öksüz'den MAKÜ'de tarım ve hayvancılık alanında incelemeVali Öksüz'den MAKÜ'de tarım ve hayvancılık alanında incelemeVali Öksüz'den MAKÜ'de tarım ve hayvancılık alanında incelemeVali Öksüz'den MAKÜ'de tarım ve hayvancılık alanında incelemeVali Öksüz'den MAKÜ'de tarım ve hayvancılık alanında incelemeVali Öksüz'den MAKÜ'de tarım ve hayvancılık alanında incelemeVali Öksüz'den MAKÜ'de tarım ve hayvancılık alanında incelemeVali Öksüz'den MAKÜ'de tarım ve hayvancılık alanında incelemeVali Öksüz'den MAKÜ'de tarım ve hayvancılık alanında inceleme

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Vali Öksüz'ün 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı
Bölgesel

Vali Öksüz'ün 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı

Burdur Valisi Sayın Türker Öksüz,'ün 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yayınladığı mesaj

BAKA Yönetim Kurulu Vali Öksüz Başkanlığında Toplandı
Bölgesel

BAKA Yönetim Kurulu Vali Öksüz Başkanlığında Toplandı

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) Nisan Ayı Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı, Valimiz Sn. Türker Öksüz başkanlığında VKS üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

Burdur'da Geleceğin Kodlayıcıları Yetişiyor! Üretken Öğrencilerle Buluşma!
Bölgesel

Burdur'da Geleceğin Kodlayıcıları Yetişiyor! Üretken Öğrencilerle Buluşma!

Burdur Valisi Türker Öksüz, Burdur'da "Burdur'da Üretken Bir Nesil Yetişiyor Projesi" kapsamında yazılım ve kodlama yapan öğrencilerle buluştu.

Vali Öksüz'den Çölyak Hastalarına Müjde! Burdur'da Çölyak Atölyesi Kuruluyor
Bölgesel

Vali Öksüz'den Çölyak Hastalarına Müjde! Burdur'da Çölyak Atölyesi Kuruluyor

Burdur'da çölyak hastaları için özel gıdalar üretecek bir atölyenin donatımı için protokol imzalandı. Hayırsever Ahmed Baraka'nın desteğiyle Mehmet Akif Ersoy Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde kurulacak atölye, çölyak hastalarının glütensiz beslenme ihtiyaçlarını karşılayacak.

Burdur Valisi Türker Öksüz Engelsiz İş Atölyesinin Açılışını Yaptı
Bölgesel

Burdur Valisi Türker Öksüz Engelsiz İş Atölyesinin Açılışını Yaptı

Burdur Valisi Türker Öksüz, Valiliğimiz koordinesinde engelli vatandaşlarımızın istihdamına yönelik hayata geçirilen "Engelsiz İş Atölyesi'nin" açılış programına katıldı.

Burdur İçme Suyu Göl Geçişi İsale Hattı Projesinde Son Gelişmeler!
Bölgesel

Burdur İçme Suyu Göl Geçişi İsale Hattı Projesinde Son Gelişmeler!

Vali Türker Öksüz başkanlığında Burdur İçme Suyu Göl Geçişi İsale Hattı projesiyle ilgili toplantı yapıldı. Toplantıda projenin en kısa sürede tamamlanması için atılması gereken adımlar ele alındı.