Burdur Valisi Türker Öksüz, tarım sektörünün sorunlarını ve çözüm önerilerini ele alan çalıştayın raporunu inceledi.
Burdur Valisi Türker Öksüz, 22 Ekim tarihinde yapılan Burdur Tarım ve Hayvancılık Sorunları ve Çözüm Önerileri Çalıştayı'nın raporuyla ilgili kapsamlı sunum aldı.
Yapılan çalıştayların raporlarını yakından takip eden Vali Öksüz, bizzat ilgili kurum müdürlerinden yerinde sunum almaya devam ediyor.
Bugün gerçekleştirdiği ziyarette Tarım ve Orman İl Müdürü Eyüp Adıgüzel'den Burdur Tarım ve Hayvancılığı'nın tüm yönleriyle ele alındığı çalıştayın sonuç raporuyla ilgili kapsamlı sunum alan Vali Öksüz, çalıştay sırasında ortaya konulan görüş önerilerin yanı sıra, ileriye yönelik belirlenen yol haritası, sorunlar ve çözüm önerilerine yönelik dile getirilen hususları kapsayan raporu kapsamlı bir şekilde görme fırsatı buldu.
Sunum sırasında İl Tarım ve Orman Müdürlüğü yöneticileri hazır bulundu.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)