Burdur / Kemer

VALİ ŞILDAK KEMER İLÇESİNE ÇALIŞMA ZİYARETİNDE BULUNDU

VALİ ŞILDAK KEMER İLÇESİNE ÇALIŞMA ZİYARETİNDE BULUNDU Vali Hasan Şıldak, bir dizi ziyaretlerde bulunmak ve toplantılar yapmak üzere Kemer İlçesine çalışma ziyaretinde bulundu.

VALİ ŞILDAK KEMER İLÇESİNE ÇALIŞMA ZİYARETİNDE BULUNDU

VALİ ŞILDAK KEMER İLÇESİNE ÇALIŞMA ZİYARETİNDE BULUNDU

Vali Hasan Şıldak, bir dizi ziyaretlerde bulunmak ve toplantılar yapmak üzere Kemer İlçesine çalışma ziyaretinde bulundu.

İlçeye gelişinde Kemer Kaymakamı Rabia Naçar ve Belediye Başkanı İsmail Özay tarafından karşılanan Vali Şıldak, programına İlçe Kaymakamlarının yanı sıra İl Jandarma Komutanı J. Alb. Orhan Kılıç, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik ve İl Göç İdaresi Müdür V. Gülden Kamit’in katıldığı “İl Güvenlik ve Genişletilmiş Asayiş Toplantısı” ile başladı.

Vali Şıldak başkanlık ettiği bu toplantının ardından, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Amirliği ve Çok Programlı Anadolu Lisesi ile Kemer Ortaokulu’na ziyarette bulundu.

İlçe kolluk birimlerini ziyaretinin ardından, okullarda incelemede bulunan Vali Şıldak sınıfları gezerek öğrencilerle bir araya geldi.

Programının öğleden sonraki bölümünde İlçe Kaymakamları, İl Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri ve İlçe Milli Eğitim Müdürlerinin hazır bulunduğu toplantıda, Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesinin (BİGEP) ilk uygulama sonuçlarının değerlendirildiği İlçe toplantısına başkanlık etti.

Vali Şıldak son olarak Kemer İlçesi’nde görev yapan Okul Müdürleri ve Öğretmenleri ile bir araya gelerek, BİGEP projesinden beklentilerini paylaştı. Toplantının sonunda Vali Şıldak, konuşma yaptı.

İlçeden ayrılmadan önce Kemer halkıyla bir araya gelen Vali Şıldak, sohbet ederek çay içtiği vatandaşların talep ve isteklerini dinledi.

Vali Şıldak Eğitim Değerlendirme toplantısında yaptığı konuşmada; “Eğitim ile ilgili bilindiği üzere bu eğitim öğretim dönemini bir atılım, bir hamle yılı olarak belirledik ve bu kapsamda bugün siz eğitimcilerimizle bir araya geldik. Bunun tabi birçok sebebi olmakla birlikte her şeyden önce eğitime ülke olarak zaten en çok önemi vermemiz gereken bir alan olarak bakıyoruz. Devletimizin, Bakanlığımızın, Hükumetimizin de yaklaşımı budur. Eğitime gerçekten ülke olarak çok yatırım yapıyoruz. Fakat eğitimi okullarımızda gerçekleştirecek olanlar da tabi eğitimciler olarak okul yöneticilerimiz ve öğretmenlerimizdir. Kemer İlçesi küçük bir İlçemiz yedi köyüyle, İlçe merkeziyle belli sayıda öğrenciye ve öğretmene sahip olan beş okulumuzda faaliyetlerin yürütüldüğü bir İlçe. Kemer’in bugün biz bir eğitim fotoğrafını çektik.

İlçe Müdürümüz iyi bir hazırlık yapmış aksayan durumları eksikleri ihtiyaçları bize çok net bir şekilde sundu ifade etti. Bizde bu çözüm gerektiren müdahale gerektiren hususlara Milli Eğitim Müdürlüğümüz vasıtasıyla gerekli girişimlerde bulunarak müdahalelerimizi yapacağız. Öncelikle eksiklerimiz varsa onları gidermemiz gerekiyor. Projenin amacını ARGE takımımızdan Yasemin hocamız çok net açık ifadelerle burada sunumda gösterdi. Her İlçemize bu şekilde ziyaretler yaparak arkadaşlarımız sunum yapıyorlar ve projenin amacını gereklerini, işleyiş mekanizmasını sizlerden beklentileri ortaya koyuyorlar. Sizlerden beklentimiz bu projeye gereken önemi vererek sahiplenmeniz ve gayret göstermenizdir. Eğitim kadromuza güveniyoruz. Bu vesileyle bütün öğrencilerimize ve sizlere hayırlı bir çalışma dönemi diliyorum.” dedi.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Vali Hasan Şıldak'tan asayiş toplantısı
Bölgesel

Vali Hasan Şıldak'tan asayiş toplantısı

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, asayiş ve güvenlik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Şanlıurfa Valiliğine Atandı
Bölgesel

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Şanlıurfa Valiliğine Atandı

Resmi Gazete' de yayımlanan atama kararıyla Balıkesir Valisi Hasan Şıldak ,Şanlıurfa Valiliğine atandı. İşte Hasan Şıldak'ın kariyeri ve atama detayları.

Vali Hasan Şıldak, Burdur’a Veda Etti
Bölgesel

Vali Hasan Şıldak, Burdur’a Veda Etti

Resmi Gazetede yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile Burdur Valiliği görevinden, Balıkesir Valiliği’ne atanan Vali Hasan Şıldak, Burdur’a veda etti.

BUTSO’DAN VALİ ŞILDAK’A VEDA PROGRAMI
Bölgesel

BUTSO’DAN VALİ ŞILDAK’A VEDA PROGRAMI

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, Resmi Gazete yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile Balıkesir Valiliği’ne atanan Vali Hasan Şıldak onuruna veda programı düzenledi.

Vali Hasan Şıldak, Veda ziyaretlerine devam ediyor.
Bölgesel

Vali Hasan Şıldak, Veda ziyaretlerine devam ediyor.

10 Haziran tarihli Resmi Gazete yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile Burdur Valiliği görevinden Balıkesir Valiliğine atanan Vali Hasan Şıldak, veda ziyaretlerine devam ediyor.

VALİ ŞILDAK’TAN BUCAK ZİYARETİ
Bölgesel

VALİ ŞILDAK’TAN BUCAK ZİYARETİ

2 yıldır Burdur’da görev yapan, son yayımlanan kararnameyle de Balıkesir Valisi olarak atanan Vali Şıldak, kentten ayrılmadan Bucak İlçesine veda ziyaretinde bulundu.