Burdur

Vali Şıldak’tan Hacılar Köyüne Ziyaret

Vali Hasan Şıldak, Merkeze bağlı Hacılar Köyünü ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu.

Vali Şıldak’tan Hacılar Köyüne Ziyaret

Vali Hasan Şıldak, Merkeze bağlı Hacılar Köyünü ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu. 

Köy halkının talep ve sorunlarını dinleyen Valimiz ayrıca Hacılar Höyüğü kazı alanında incelemede bulundu.

Vali Hasan Şıldak, ilk olarak Hacılar Köyünden geçen Burdur-Karamanlı yolundaki ve köy giriş yolundaki çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Hacılar Köyü Spor ve Düğün Salonunda vatandaşlarla bir araya gelen Vali Şıldak, köy halkının isteklerini yerinde dinleyerek, kendisine iletilen talepleri not alarak, çözüme kavuşturulması noktasında ilgili kurum müdürlerine talimat verdi.

Vali Şıldak, ziyareti kapsamında Hacılar Höyüğü kazı çalışmalarını yerinde inceleyerek, Kazı Başkanı Prof. Dr. Gülsün Umurtak ve Hacılar Höyüğü Kazısı Onursal Başkanı Prof. Dr. Refik Duru’dan bilgi aldı.

Vali Hasan Şıldak, Hacılar Köyü Spor ve Düğün Salonunda yaptığı konuşmada, “Ziyaretimiz kapsamında siz vatandaşlarımızı yakından tanımak, köyümüzün ihtiyaçlarını ve taleplerini dinlemek için buradayız. Mümkün mertebe bütün köylerimizi ziyaret etmeye çalışıyoruz. Hacılardan Burdur’umuza kadar olan beş köyümüze ziyaret bulunduk.

Vatandaşlarımızla beraber oturup konuşmak ve sohbet etmek amacıyla gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimizde bilhassa ihtiyaçlarını yakından görüp, yerinde incelemek, köylerinde yaşadıkları sorunlar ve sıkıntılar varsa, elimizdeki imkanlarla giderebilmeyi düşünmekteyiz. Köylerimizde yaşanan hayatı, vatandaşlarımızın yaşam standartlarını yükseltmeye çalışıyoruz. Her zaman gittiğimiz yerlerde de bizi, Burdur’umuzun güler yüzlü insanları sıcak bir şekilde karşılıyorlar.

Her Salı günü vatandaşlarımızla görüşüyoruz. Gerek muhtarlarımız, gerek vatandaşlarımız, bire bir sıkıntılarını dertlerini bizimle paylaşıyorlar. Mesai arkadaşlarımızla ve bütün kuruluşlarımızla yanınızda olmaya çalışıyoruz. Bizler şanslı olduğumuzu düşünüyoruz. Çünkü bölgemizde yaşayan, bilhassa köylerimizde yaşayan sizin gibi vatandaşlarımız her zaman iletişime açık, devlete karşı ve bizlere karşı anlayışlı ve sıcak olmuştur. Bunu görerek ve bilerek yaptığımız hizmetlerle kaynaşmayı ve dayanışmayı da sağlayarak daha iyiye doğru daha güzele doğru ilerliyoruz” dedi.

Ziyarette Vali Hasan Şıldak’ın beraberinde İl Jandarma Komutanı J. Alb. Orhan Kılıç, İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdullah Kılıç, İl Özel İdaresi birim müdürleri ve Karayolları Bölge Müdürlüğü personeli yer aldı.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

Editörün Seçimi

Antalya Altın Portakal Festivali Venüs Heykelleriyle şehri renklendirdi
Foto Galeri

Antalya Altın Portakal Festivali Venüs Heykelleriyle şehri renklendirdi

Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.

Şok Gerçek Ortaya Çıktı Cinsel Fonksiyon Bozukluklarının Arkasındaki Sebep Herkesi Şaşırttı!
Foto Galeri

Şok Gerçek Ortaya Çıktı Cinsel Fonksiyon Bozukluklarının Arkasındaki Sebep Herkesi Şaşırttı!

Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…

Gürcistan-Türkiye Maçı İçin Geri Sayım Başladı! Tarih ve Kanal Belli Oldu
Foto Galeri

Gürcistan-Türkiye Maçı İçin Geri Sayım Başladı! Tarih ve Kanal Belli Oldu

Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.

Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde Kazılar Durmaksızın Devam Ediyor!
Foto Galeri

Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde Kazılar Durmaksızın Devam Ediyor!

Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.

İstanbul Burdurlular Derneği öğrencilerle buluştu
Haber

İstanbul Burdurlular Derneği öğrencilerle buluştu

İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.

Antalya'da ambulans trafikte sıkıştı! Dakikalarca hayat mücadelesi
Video Galeri

Antalya'da ambulans trafikte sıkıştı! Dakikalarca hayat mücadelesi

Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.