Vali Hasan Şıldak, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla video konferans ile ulusal ve uluslararası müsabakalarda İlimizi başarıyla temsil eden sporcu gençler, antrenör, öğretmen ve gençlik liderleri ile bir araya geldi.
Valilik makamından gerçekleştirdiği video konferansta Vali Hasan Şıldak, gençlerimizin bayramını kutlayarak, kendileriyle İlimizde yürütülen gençlere yönelik çalışmalar ve spor faaliyetleri hakkında değerlendirmede bulundu.
Koronavirüs tedbirleri kapsamında video konferans ile bayramı kutladıklarını ifade eden Vali Şıldak, “İnşallah bu salgını vatandaşımızın desteği ile en kısa zamanda atlatırız ve bayramlarımızı sağlık içinde yine meydanlarda sokakalarda daha da coşkulu bir şekilde kutlarız” temennisinde bulundu.
Vali Hasan Şıldak, video konferans ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Orhan Kemerkaya, Atletizm, Badminton, Basketbol, Futbol, Güreş, Halk Oyunu, Judo, Kick Boks, Masa Tenisi, Okçuluk, Taekwondo, Tenis, Voleybol, Yüzme dallarıyla uğraşan sporcular, antrenörler, öğretmenler ve gençlik liderleriyle bir araya geldi.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)