Burdur

Vali Türker Öksüz, Burdur 2. OSB'deki sanayicilerle buluştu

Burdur Valisi Türker Öksüz, Burdur 2. Organize Sanayi Bölgesinde bir dizi fabrika ziyaretinde bulundu. Ziyaretlerde, firma yetkilileriyle bir araya gelerek sektörle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Vali Türker Öksüz, Burdur 2. OSB'deki sanayicilerle buluştu

BURDUR'U HER ALANDA HIZLI BİR ŞEKİLDE YAKINDAN TANIMAYA DEVAM EDEN VALİ ÖKSÜZ, 2. OSB'DE FABRİKA ZİYARETLERİNDE BULUNDU

Burdur Valisi Türker Öksüz, Burdur 2. Organize Sanayi Bölgesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Programı kapsamında yaptığı ziyaretlerle İlimizi her alanda hızlı bir şekilde yakından tanımaya devam eden Vali Öksüz, bu kapsamda 2. Organize Sanayi Bölgesinde incelemelerde bulundu.

Aynı zamanda 2. OSB Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinide yürüten Vali Öksüz, OSB yönetiminde yer alan Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, BUTSO Başkanı Yusuf Keyik, İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık'la birlikte Fabrikaları ziyaret ederek, firma yetkililerinden faaliyette bulunduğu sektörlerle ilgili yerinde bilgiler aldı.

Ziyaretlerine mobilya sektöründe faaliyet gösteren Dasila Mobilya ile başlayan Vali Öksüz, firma sahibi Duygu İlişik'ten sektör ve üretim kapasiteleri ile ilgili bilgi aldı.

2'inci ziyaretini Antalya Mermer Fabrikasınına gerçekleştiren Vali Öksüz, İlimiz ihracatı ve istihdamının lokomotifi konumunda olan doğaltaş sanayi ile ilgili fabrika sahibi hayırsever iş insanı Emin Gülmez'den bilgi aldı.

Avrupanın en büyük mermer fabrikası olma özelliğini taşıyan Antalya Mermer Fabrikasının üretim alanlarını gezen Vali Öksüz, başta Burdur beji olmak üzere bir çok bölgeden çıkarılan mermerlerin işlendiği fabrikanın üretim kapasitesi, pazar durumu ve ihracat gerçekleştirilen ülkeler hakkında mermer sektörüyle ilgili kapsamlı bilgi sahibi oldu.

Ziyaretlerine hayırsever iş insanı Ercan Akın'a ait, bimsblok fabrikası ile devam eden Vali Öksüz, uzun süren arge çalışmaları sonrasında faaliyete geçen mermer atıklarından üretilen yalıtım özelliği ile dikkat çeken inşaat yapı malzemesinin üretim sürecini yerinde gördü.

Vali Öksüz son olarak Riga Home Mobilya Fabrikası ve Şifa Soda Fabrikası'nı ziyaret ederek, firma yetkilileri Mevlüt Köse ve Süleyman Kulu'yla birlikte fabrika sahası ve üretim alanlarında incelemede bulundu.

Vali Türker Öksüz, Burdur 2. OSB'deki sanayicilerle buluştuVali Türker Öksüz, Burdur 2. OSB'deki sanayicilerle buluştuVali Türker Öksüz, Burdur 2. OSB'deki sanayicilerle buluştuVali Türker Öksüz, Burdur 2. OSB'deki sanayicilerle buluştuVali Türker Öksüz, Burdur 2. OSB'deki sanayicilerle buluştuVali Türker Öksüz, Burdur 2. OSB'deki sanayicilerle buluştuVali Türker Öksüz, Burdur 2. OSB'deki sanayicilerle buluştuVali Türker Öksüz, Burdur 2. OSB'deki sanayicilerle buluştuVali Türker Öksüz, Burdur 2. OSB'deki sanayicilerle buluştuVali Türker Öksüz, Burdur 2. OSB'deki sanayicilerle buluştuVali Türker Öksüz, Burdur 2. OSB'deki sanayicilerle buluştuVali Türker Öksüz, Burdur 2. OSB'deki sanayicilerle buluştuVali Türker Öksüz, Burdur 2. OSB'deki sanayicilerle buluştuVali Türker Öksüz, Burdur 2. OSB'deki sanayicilerle buluştuVali Türker Öksüz, Burdur 2. OSB'deki sanayicilerle buluştuVali Türker Öksüz, Burdur 2. OSB'deki sanayicilerle buluştuVali Türker Öksüz, Burdur 2. OSB'deki sanayicilerle buluştuVali Türker Öksüz, Burdur 2. OSB'deki sanayicilerle buluştuVali Türker Öksüz, Burdur 2. OSB'deki sanayicilerle buluştuVali Türker Öksüz, Burdur 2. OSB'deki sanayicilerle buluştu

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Milli Sporcular Burdur Valisi Öksüz'ü Ziyaret Etti!
Spor

Milli Sporcular Burdur Valisi Öksüz'ü Ziyaret Etti!

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Gençlik Haftası'nı kutlayan milli sporcular, Burdur Valisi Türker Öksüz'ü ziyaret etti.

Orman Bölge Müdürü Ataş'tan, Vali Öksüz'e Veda Ziyareti
Bölgesel

Orman Bölge Müdürü Ataş'tan, Vali Öksüz'e Veda Ziyareti

Isparta Orman Bölge Müdürü Rifat Ataş, Vali Türker Öksüz'e veda ziyaretinde bulundu. Vali Öksüz, Ataş'ın yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Burdur Valisi Türker Öksüz'ün engeliler haftası mesajı
Bölgesel

Burdur Valisi Türker Öksüz'ün engeliler haftası mesajı

Engelli bireylerin sorunlarına dikkat çekmek, topluma kazandırmak, hayat standartlarını yükseltmek ve toplumsal farkındalık oluşturmak amacıyla, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de 10-16 Mayıs tarihlerini Engelliler Haftası olarak kutlamaktayız.

Burdur Valisi Türker Öksüz'ün Anneler Günü Mesajı
Bölgesel

Burdur Valisi Türker Öksüz'ün Anneler Günü Mesajı

Dünya üzerinde en zor sorumluluğu üstlenerek kendini adayan, şefkatin, fedakârlığın, merhametin, karşılıksız emeğin, koşulsuz ve tarifsiz sevginin odağı annelerimizin 'Anneler Günü'nü can-ı gönülden kutluyorum.

Burdur'un Sağlık Sorunları Bakan Yardımcısıyla Görüşüldü!
Bölgesel

Burdur'un Sağlık Sorunları Bakan Yardımcısıyla Görüşüldü!

Burdur Valisi Türker Öksüz, Sağlık Bakan Yardımcısı Hüseyin Kürşat Kırbıyık'ı makamında ziyaret ederek Burdur'un sağlık yatırımları ve talepleri hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Vali Öksüz, Orman Yangınları ile Mücadele Hazırlık Toplantısında!
Bölgesel

Vali Öksüz, Orman Yangınları ile Mücadele Hazırlık Toplantısında!

Burdur Valisi Türker Öksüz, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ve yangına hassas 23 ilin valilerinin katılımıyla Ankara'da gerçekleşen "Orman Yangınlarıyla Mücadele Hazırlık Toplantısı"na katıldı.