Burdur Valisi Türker Öksüz ilçe programları kapsamında Yeşilova İlçesine ziyarette bulundu.
Programı kapsamında ilk olarak kaymakamlığa ziyarette bulunan Vali Öksüz, İlçe protokolünün karşılaması sonrası Yeşilova Kaymakam V. Emirhan Arıkan'dan İlçenin genel durumu, yürütülen çalışma ve projelerle ilgili kapsamlı brifing aldı.
Kaymakamlık ziyaretinin ardından İlçe Emniyet Amirliğine ve İlçe Jandarma Komutanlığına ziyarette bulunarak ilçede yürütülen güvenlik hizmetleriyle ilgili kapsamlı brifing alan Vali Öksüz, ilçe merkezinde bulunan esnafları ziyaret ederek hayırlı işler dileklerinde bulundu.
Yeşilova İlçesi programın son bölümünde yapımı tamamlanmak üzere olan Kapalı Spor Salonuna inceleme ziyaretinde bulunan Vali Öksüz yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.
















Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)