Vali Varol yeni yıl mesajı yayınladı

Adıyaman Valisi Osman Varol, Türkiye tarihinin en geniş alanda yıkıma ve en fazla can kaybına yol açan 6 Şubat depremlerinin yaşandığı 2023 yılını geride bırakırken, aydınlık ve mutlu yarınlara dair umutlarla yeni bir yıla girdiklerini dile getirdi.

Vali Varol  yeni yıl mesajı yayınladı

Adıyaman Valisi Osman Varol, Türkiye tarihinin en geniş alanda yıkıma ve en fazla can kaybına yol açan 6 Şubat depremlerinin yaşandığı 2023 yılını geride bırakırken, aydınlık ve mutlu yarınlara dair umutlarla yeni bir yıla girdiklerini dile getirdi.
Vali Varol, Adıyaman’ın yaşadığı en acı felaketlerden biri olarak tarihteki yerini alan bu büyük depremde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, Adıyamanlı hemşehrilere başsağlığı ve sabır, yaralılara acil şifalar diledi.
Büyük felaketin meydana geldiği ilk günden bugüne kadar sergilenen dayanışma ruhuyla devlet olarak hiçbir vatandaşı yalnız bırakmadıklarını ve bırakmayacaklarını söyleyen Vali Osman Varol, “Yeni ümitler ve heyecanlar eşliğinde Cumhuriyetimizin 100. Yılında 2024 yılına girerken Anadolu ve Mezopotamya kültürlerinin harman olduğu kadim şehrimizi sahip olduğu tüm değerleriyle en küçük bir akamete, en küçük bir ihmale mahal vermeden yeniden ayağa kaldırmak için çalışma arkadaşlarımla birlikte vatandaşlarımızın memnuniyetini önceleyen bir hizmet anlayışıyla gece-gündüz demeden, mesai kavramı gözetmeden canla başla çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ortaya koyduğu yeni Türkiye yüzyılı vizyonuyla yeni yıla adım atarken, yeni yılın asırlardır bizleri bir arada tutan kadim bağlarımızı güçlendirmesi ve şehrimizin yeniden eski ruhuna kavuşması için gerekli tüm çalışmaları gerçekleştirmekteki azim ve kararlılığımızı artırmasını diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, 2023 yılında yaşadığımız acının ilimizde, ülkemizde ve dünyanın hiçbir yerinde bir daha yaşanmamasını temenni ediyor, yeni umutlarla karşılayacağımız 2024 yılının, ülkemize ve ilimize hayırlar getirmesini diliyorum. Adıyamanlı hemşerilerimiz başta olmak üzere tüm vatandaşlarımızın, yeni yılını en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

İHA

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere nnchaber.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

Editörün Seçimi

Antalya Altın Portakal Festivali Venüs Heykelleriyle şehri renklendirdi
Foto Galeri

Antalya Altın Portakal Festivali Venüs Heykelleriyle şehri renklendirdi

Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.

Şok Gerçek Ortaya Çıktı Cinsel Fonksiyon Bozukluklarının Arkasındaki Sebep Herkesi Şaşırttı!
Foto Galeri

Şok Gerçek Ortaya Çıktı Cinsel Fonksiyon Bozukluklarının Arkasındaki Sebep Herkesi Şaşırttı!

Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…

Gürcistan-Türkiye Maçı İçin Geri Sayım Başladı! Tarih ve Kanal Belli Oldu
Foto Galeri

Gürcistan-Türkiye Maçı İçin Geri Sayım Başladı! Tarih ve Kanal Belli Oldu

Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.

Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde Kazılar Durmaksızın Devam Ediyor!
Foto Galeri

Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde Kazılar Durmaksızın Devam Ediyor!

Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.

İstanbul Burdurlular Derneği öğrencilerle buluştu
Haber

İstanbul Burdurlular Derneği öğrencilerle buluştu

İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.

Antalya'da ambulans trafikte sıkıştı! Dakikalarca hayat mücadelesi
Video Galeri

Antalya'da ambulans trafikte sıkıştı! Dakikalarca hayat mücadelesi

Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.