Burdur

Valimiz Sn. Türker Öksüz'ün "10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü" dolayısıyla yayınladığı mesajı

Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete irtihalinin 85'inci yıl dönümünde saygı, minnet ve rahmetle anıyorum. Devamı haberimizde...

Valimiz Sn. Türker Öksüz'ün "10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü" dolayısıyla yayınladığı mesajı

 

Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete irtihalinin 85'inci yıl dönümünde saygı, minnet ve rahmetle anıyorum.

Yurdumuzun dört bir yanı işgal altındayken, Samsun'da yaktığı bağımsızlık ateşi ile Türk Milletinin umudu olan Büyük Önder Atatürk, Kurtuluş Savaşımızın kazanılması yolunda ordumuza Başkomutanlık ederek Anadolu topraklarını ilelebet bizlere vatan kılmıştır.

Tarihin hiçbir döneminde esarete boyun eğmeyen Türk Milletine olan inancını her fırsatta dile getiren Atatürk, bu inanç içerisinde aziz milletimizle birlikte çağdaş uygarlık yolunda kurduğu Türkiye Cumhuriyeti Devleti ile adını dünya tarihine altın harflerle yazdırarak, birçok ülke ve ulusa örnek olmuştur.

"Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir" şiarıyla kurduğu Cumhuriyetle bugünlerimize ışık tutmaya devam eden büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü her zaman özlemle yad etmeye devam edeceğiz.

Bugün bizlere düşen, askeri ve siyasi başarıları, öngörüleri ve eserleri ile tarihin akışını değiştirmeyi başarmış lider devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün gösterdiği istikâmet doğrultusunda Cumhuriyetimizin kuruluş ilkelerine sımsıkı bağlı kalarak, temel değerlerini koruyarak, kazanımlarını arttırarak ülkemizi hak ettiği en ileri seviyelere çıkarmak için gayretle çalışmak ve yolumuza kararlılıkla devam etmektir.

Bu duygu ve düşünceler içerisinde; vefatının 85'nci yıl dönümünde Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü bir kez daha saygı, minnet ve rahmetle anıyorum.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Vali Türker Öksüz, İlçe Başkanı ve Meclis Üyelerine Ziyaret Gerçekleştirdi
Bölgesel

Vali Türker Öksüz, İlçe Başkanı ve Meclis Üyelerine Ziyaret Gerçekleştirdi

Vali Türker Öksüz beraberinde ilçe başkanı ve meclis üyeleriyle birlikte, İlçe Başkanı'nın makamında önemli bir ziyaret gerçekleştirdi.

Vali Öksüz'den tam destek
Bölgesel

Vali Öksüz'den tam destek

Burdur Valisi Türker Öksüz, zorlu maçta Burdur MAKÜ Spor'u yalnız bırakmadı.

Vali Öksüz BESTE projesini yakından takip ediyor
Bölgesel

Vali Öksüz BESTE projesini yakından takip ediyor

Burdur Valisi Sn. Türker Öksüz, Burdur'da Etkin Sürdürülebilir Tamamlayıcı Eğitim (BESTE) Projesi kapsamında USO İlkokulu'nu ve Şirinevler Anaokulunu ziyaret etti.

Vali Türker Öksüz'den STK ziyaretleri
Yaşam

Vali Türker Öksüz'den STK ziyaretleri

Burdur Valisi Türker Öksüz, STK ziyaretleri kapsamında İlim Yayma Cemiyeti ve İnsanı Yardım Derneği'ne (İHH) ziyaretlerde bulundu. Devamı haberimizde...

Eğitim Çalıştayında  konuşan Vali Öksüz, yeni bir başarı hikayesiyle '' eğitimde marka şehir Burdur'' vizyonunu tekrar ortaya koymak istiyoruz
Yerel Yönetim

Eğitim Çalıştayında konuşan Vali Öksüz, yeni bir başarı hikayesiyle '' eğitimde marka şehir Burdur'' vizyonunu tekrar ortaya koymak istiyoruz

Burdur Valisi Türker Öksüz, Valiliğimiz koordinasyonunda, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülecek "Eğitim Projesinin" çerçevesini ve yol haritasını belirlemek üzere düzenlenen "Türkiye Yüzyılı Burdur Eğitim Çalıştayı'nın" açılış programına katıldı. Devamı haberimizde...

Burdur'da 10 Kasım'da çiğ köfte partisine soruşturma
Bölgesel

Burdur'da 10 Kasım'da çiğ köfte partisine soruşturma

Burdur Halk Sağlığı Merkezi'nde 10 Kasım günü sağlık çalışanlarının çiğ köfte partisi düzenlemesine ilişkin valilik tarafından soruşturma başlatıldı.