Antalya

Vatandaş İstedi! Antalya Büyükşehir Belediyesi Dağıttı!

Son zamanlarda sayıları her geçen gün artan çölyak hastaları artan maliyetlerden dolayı glütensiz ürünler almakta zorlandıklarını Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne iletmişlerdi. Ürünleri alamayan vatandaşlara Antalya Büyükşehir Belediyesi ücretsiz ürün dağıtıyor.

Vatandaş İstedi! Antalya Büyükşehir Belediyesi Dağıttı!

Son dönemde yaşanan ekonomik sıkıntılardan dolayı Çölyak hastaları glütensiz ürünlere almakta ciddi sorunlar yaşıyor. Bu soruna S Büyükşehir Belediyesi el attı. Antalya Büyükşehir Belediyesi glütensiz ürünlere ulaşmakta zorluk çeken vatandaşlara ücretsiz ürünler dağıtmaya devam ediyor.Vatandaş İstedi! Antalya Büyükşehir Belediyesi Dağıttı!Dağıtılan ürünler ile ilgili sosyal medyasında açıklamada bulunan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Çölyak hastalarının ulaşmakta zorluk çektiği yüksek maliyetli gıdaları kapılarına kadar ulaştırıyoruz. Hayatı paylaşarak kolaylaştırıyoruz” dedi.Vatandaş İstedi! Antalya Büyükşehir Belediyesi Dağıttı!Antalya Büyükşehir Belediyesi Yüksek Gıda Mühendisi Birsen Torun, “Vatandaşlarımızın sağlığı bizim için çok önemli. Yüksek maliyetlerinden dolayı glütensiz gıdaya ulaşmakta zorluk çeken çölyak hastaları vatandaşlarımıza glütensiz gıdaları ücretsiz olarak gönderiyoruz” diye konuştu.Vatandaş İstedi! Antalya Büyükşehir Belediyesi Dağıttı!

Kaynak: Antalya Gündem

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

Editörün Seçimi

Burdur’un devine beyaz taç 2336 metrede sessizlik bozuldu!
Haber

Burdur’un devine beyaz taç 2336 metrede sessizlik bozuldu!

Burdur’un en yüksek noktası olan Kestel Dağı, 6 Aralık 2025 itibarıyla etkili olan yağışların ardından beyaz örtüyle kaplandı. Bucak ilçesi sınırlarındaki zirvede kış manzarası gece yarısı itibarıyla kendini gösterdi.

Şok Gerçek Ortaya Çıktı Cinsel Fonksiyon Bozukluklarının Arkasındaki Sebep Herkesi Şaşırttı!
Foto Galeri

Şok Gerçek Ortaya Çıktı Cinsel Fonksiyon Bozukluklarının Arkasındaki Sebep Herkesi Şaşırttı!

Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…

Gürcistan-Türkiye Maçı İçin Geri Sayım Başladı! Tarih ve Kanal Belli Oldu
Foto Galeri

Gürcistan-Türkiye Maçı İçin Geri Sayım Başladı! Tarih ve Kanal Belli Oldu

Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.

Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde Kazılar Durmaksızın Devam Ediyor!
Foto Galeri

Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde Kazılar Durmaksızın Devam Ediyor!

Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.

İstanbul Burdurlular Derneği öğrencilerle buluştu
Haber

İstanbul Burdurlular Derneği öğrencilerle buluştu

İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.

Antalya'da ambulans trafikte sıkıştı! Dakikalarca hayat mücadelesi
Video Galeri

Antalya'da ambulans trafikte sıkıştı! Dakikalarca hayat mücadelesi

Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.