Düzce

Vatandaşın Nefes Aldığı Alan Açıldı

Düzce’nin Beyköy Beldesinde 20 dönümlük alan içerisinde kurulu mesire alanı geniş katılımla açıldı. Devamı Haberimizde..

Vatandaşın Nefes Aldığı Alan Açıldı

Düzce’nin Beyköy Beldesinde 20 dönümlük alan içerisinde kurulu mesire alanı geniş katılımla açıldı. Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç mesire alanını 40 dönüme çıkartacaklarını söyledi.
Beyköy Belediyesi tarafından yapılan Kaledibi Mesire Alanı’nın açılışına AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Milletvekili Ayşe Keşir, Milletvekili Ercan Öztürk, Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu, Boğaziçi Belediye Başkanı İbrahim Ercan, AK Parti İl Başkanı Hasan Şengüloğlu ve çok sayıda davetli katıldı.
10 dönümü restoran, 10 dönümü halka açık piknik alanı olarak hizmet verecek Kaledibi Mesire Alanı, doğayla iç içe bir mimariyle planlandı.
Açılışta konuşan Başkan Osman Kılıç, alanın daha şimdiden yetmediğini vurgulayarak, yılsonuna kadar genişletme çalışmalarını tamamlayacaklarını aktardı. Kılıç, “Bu alan 48 dönüm bir arazi. İlk etapta 10 dönümü restoranda ait, 10 dönümü de mesire alanı olarak oluşturduk. Talep çok fazla olduğu için alan şu anda bile yetersiz kaldı. Günlük kullanıma açık olan mesire alanını bir 20 dönüm daha genişletiyoruz. Allah izin verirse bu sene yetiştirmeye çalışacağım. O bölgede ihtiyacımız olan mescit ve tuvaletleri ve toprak dolgu zeminini yapmaya başladık. İnşallah kısa sürede tamamlayıp kullanıma açacağız” ifadelerinde bulundu.
Milletvekili Ayşe Keşir, yakışır bir eser olduğunu belirterek “Osman Kılıç başkanımızı tebrik ediyorum. Yapımı için çok mücadele etti. Yapımı aşamasında da burada bulunmuştum gerçekten Beyköy’e harika bir eser kazandırdı. Kendisini tebrik ediyorum” dedi.
Milletvekili Ercan Öztürk emeği geçenlere teşekkür ederek “Başkanımız çalışkanlığıyla, azmiyle, Beyköy’e olan sevgisiyle herkese ilham oluyor. Burası gerçekten çok güzel olmuş, emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
AK Parti İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç’ı tebrik etti.
Açılışın sonunda mesire alanının yapımında katkı sağlayanlara teşekkür plaketi verilirken yapılan yemek ikramının ardından program sonlandırıldı.

İHA

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

DÜFEST açılış töreni ile başladı
Bölgesel

DÜFEST açılış töreni ile başladı

Düzce Üniversitesi tarafından düzenlenen ve bilimsel etkinliklerden sportif aktivitelere, yarışmalardan kültürel etkinliklere kadar öğrencilere değer katan DÜFest 2024 Öğrenci Festivali, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda gerçekleştirilen açılış töreniyle başladı.

Akçakoca'da Tarımsal Üretime Mekanik Destek!
Yaşam

Akçakoca'da Tarımsal Üretime Mekanik Destek!

Akçakoca Orman İşletme Müdürlüğü 2024 yılı Orman ve Köy İlişkileri (ORKÖY) projelerinde Akçakoca İlçesinde 2 aileye traktör kredisi desteği verdi.

DTSO Başkanı Erdoğan Bıyık'tan Tasarruf tedbirlerine destek
Bölgesel

DTSO Başkanı Erdoğan Bıyık'tan Tasarruf tedbirlerine destek

DTSO Başkanı Erdoğan Bıyık, kamuda tasarruf ve verimlilik paketini olumlu bulduklarını söyledi.

Jandarma ekipleri aranan şahsı yakaladı
3. Sayfa

Jandarma ekipleri aranan şahsı yakaladı

Düzce’de Jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama suçundan aranma kaydı bulunan ve 14 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.K. yakalandı.

32 bin ton atıktan elektrik üretildi
Bölgesel

32 bin ton atıktan elektrik üretildi

Düzce Belediyesi tarafından kurulan katı atık ayrıştırma, işleme ve enerji üretim tesisinde 32 bin 553 ton atık değerlendirilerek, 3 bin 586 hanenin 4 aylık elektrik ihtiyacını karşılayacak elektrik üretildi.

Derste Öğrendiklerini Pratiğe Döktüler
Bölgesel

Derste Öğrendiklerini Pratiğe Döktüler

Düzce Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Çağrı Merkezi Hizmetleri öğrencileri derslerde edindiği bilgiyi pratikte görme fırsatını buldular.