Burdur

Vekil Göker'den Burdur'a kafe Geliri öğrenci bursu olacak

Geçmiş dönem CHP Milletvekili Mehmet Göker, Burdur'da açtığı kafenin gelirlerini öğrencilere burs olarak verecek.

Vekil Göker'den Burdur'a kafe Geliri öğrenci bursu olacak

Burdur Cumhuriyet Halk Partisi 25,26 ve 27’nci Milletvekili ve Ortopedi doktoru Mehmet Göker, Burdur’un Hükümet Caddesine kafe açtı. Açılışta konuşan eski vekil Mehmet Göker bu kafenin gelirlerini gençlere burs olarak geri dönüşü olacağını belirtti.

9 Ekim 2023 Pazartesi günü saat 14.00’de Hükümet Caddesinde gerçekleştirilen açılışa; Burdur Milletvekilleri Prof. Dr. Adem Korkmaz ve İzzet Akbulut, Burdur İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, Burdur Baro Başkanı Av. Ramazan Gedik, , Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Yeşilova Belediye Başkanı Mümtaz Şenel, AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı, CHP Burdur İl Başkanı Kadir Koç, MHP Burdur İl Başkanı Gültekin Oktay, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik, Burdur Ticaret Borsası Başkanı Ömer Faruk Gündüzalp, Veteriner Hekimler Odası Başkanı Kazım Üstüner ile Burdur halkı katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Göker ;

“Bugün burada yanımda olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum. Umarım yaptığımız işi, açtığımız kafeteryayı beğenirsiniz. Çünkü bunlar daha sonra gençlerimize burs olarak geri dönecek. Tekrar gelen misafirlerimize hoş geldiniz diyorum.” İfadelerini kullandı.

AK Parti Burdur Milletvekili Adem Korkmaz açılışta yaptığı konuşmada: “Şuan yapmış olduğu davranış bizim için de bir mesaj siyasetin bu yoğun günlerinden sonra esasında biraz kendini dinlemek, sosyal ve kültürel meselelere kafa yormak gibi saygın bir alana inmiş olması ve buradan elde edeceği geliri çok güzel bir amaç için tahsis etmiş olması çok değerli aynı zamanda bizim için de bir örnek. Zaman zaman bizim de gelip nefes alacağımız bir mekan olduğunu düşünüyorum. Hayırlı olsun” dedi.

Açılışta konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Burdur Milletvekili İzzet Akbulut: işletmede kazandığı gelirler öğrencilere yapacağı destek kadar siyasi yaşamından sonra yine memleketini unutmayarak Ankara’da değil Burdur’da yaşamaya karar vermesi ve Burdur’a hizmet için ve Burdur’a bir değer için bu mekanı kazandırması da bence çok güzel. Umarım bu işletmede diledikleri kazancı sağlarlar. Birçok öğrenciye umarım destek kapısı olurlar.” İfadelerini kullandı.

Açılışta son olarak Veteriner Hekimler Odası Başkanı Kazım Üstüner Burdur’umuza ve Göker ailesine hayırlı uğurlu olsun sözlerine yer verdi. Duanın edilmesi ile açılış kurdelesi protokol üyeleri tarafından kesildi. Açılışın ardından protokol, kafenin içini ziyaret ederek Mehmet Göker’e hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Bizlerde NNC Haber Ailesi olarak Eski Milletvekili Mehmet Göker'e hayırlı olsun diliyoruz.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Gölhisar MYO'da Çınar Kitap Kafe Açıldı!
Bölgesel

Gölhisar MYO'da Çınar Kitap Kafe Açıldı!

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Gölhisar Meslek Yüksekokulu'nda düzenlenen törenle Çınar Kitap Kafe açıldı.

Başkan Büyükkılıç Duyurdu! Kitap Kafe Geliyor
Yaşam

Başkan Büyükkılıç Duyurdu! Kitap Kafe Geliyor

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Yeni 5 Yıl Kültür Sanat Projeleri çerçevesinde kitap kurtlarına müjde niteliğinde olacak Kitap Kafe’yi kütüphaneler şehri Kayseri’ye kazandıracaklarını duyurdu.

Burdur'da Aynı Kafeyi İki Gece Üst Üste Soyan Hırsızlar Yakalandı!
Bölgesel

Burdur'da Aynı Kafeyi İki Gece Üst Üste Soyan Hırsızlar Yakalandı!

Burdur'da Konak Mahallesi İstasyon Caddesi'ndeki bir kafeyi iki gün üst üste soyan hırsızlar, polis ekiplerince yakalandı.

Burdur'da Kafeye İki Gün Üst Üste Giren Hırsızlar Güvenlik Kameralarına Yakalandı!
Bölgesel

Burdur'da Kafeye İki Gün Üst Üste Giren Hırsızlar Güvenlik Kameralarına Yakalandı!

Burdur'da bir kafeye iki gün üst üste giren hırsızlar, camdan girip yan apartmanın yangın merdiveninden kaçarak bir miktar parayı ve personelin eşyalarını çaldı. Hırsızlar güvenlik kameralarına yakalandı. Polis hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.

Lokanta ve Kafelerde KDV Zammı Geliyor! Bakanlıktan Yeni Düzenleme
İş Dünyası

Lokanta ve Kafelerde KDV Zammı Geliyor! Bakanlıktan Yeni Düzenleme

Hazine ve Maliye Bakanlığı, lokanta ve kafelerde Katma Değer Vergisi (KDV) oranlarında artış yapmayı planlıyor. Detaylar haberimizde....

Başkan Atay’ın mahalle ziyareti mitinge dönüştü!
İş Dünyası

Başkan Atay’ın mahalle ziyareti mitinge dönüştü!

Efeler Belediye Başkanı ve İYİ Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Atay’ın seçim çalışmaları kapsamında yaptığı Ovaeymir mahalle ziyareti mitinge dönüşürken, Başkan Atay yeni dönemde mahalleye Kitap Kafe açma sözü verdi.