Burdur

Volkan Mengi, Burdur Milletvekili A. Adaylığı başvurusunu yaptı

Burdur AK Parti'de 5 yıl İl Başkanlığı görevi yapan Volkan Mengi, milletvekili aday adaylığını açıkladı.

Volkan Mengi, Burdur Milletvekili A. Adaylığı başvurusunu yaptı

Burdur AK Parti'de 5 yıl İl Başkanlığı görevi yapan Volkan Mengi, milletvekili aday adaylığını açıkladı.

Eski Ak Parti İl Başkanı MENGİ, Milletvekili aday adaylığını duyurmak için Bugün Ak Parti İl binasında düzenlenen basın toplantısında milletvekilliği adaylığını açıkladı.

Eski İl Başkanı Mengi, Başvuru evraklarını Ak Parti İl Başkanı Mustafa Özboyacı’ ya teslim etti. Mengi Açıklamasında “GADIN BURDURUMUZ İÇİN, YARIN DEĞİL HEMEN ŞİMDİ…” Şiirini okuyarak toplantıya veda etti.

Başkan Volkan Mengi yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

Konuşmama başlamadan önce;
Ülkemizde yaşanan Asrın en büyük felaketi olan Kahramanmaraş merkezli 11 ilimizi etkileyen deprem felaketlerinde vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı, yaralı kurtulan vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum.

Bu büyük felaketi devletimiz, milletimiz elele yaraları sararak atlatacağına yürekten inanarak konuşmama başlamak istiyorum.

Değerli il başkanım, kadın kolları ve gençlik kolları il başkanlarım merkez ilçe başkanım il genel Meclisi başkanım, 3 kademe yönetim kurulu üyelerimiz, davetimize icabet eden çok değerli misafirlerimiz ve çok kıymetli basınımızın güzide temsilcileri hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyor beni bu özel ve güzel günümde yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ediyorum.

Çok değerli hazirun;

Küçük yaşlarımda büyük bir heyecanla takip ettiğim ve ülkemizin sorunlarını teker teker çözeceğine inandığımız, büyük medeniyet davamızın temsilcisi olarak gördüğüm Recep Tayyip Erdoğan’ın ekibinde milletimize hizmet etmeyi hep hayal etmiştim.

Ayrıca Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan “Biz gençleri yedek kulübesinde değil ilk on birde sahalarda görmek istiyoruz” anlayışı biz gençler için de çok kıymetli idi…

Bu hayalime kavuşmak bize 2009 yılında 26 yaşımda AK Parti teşkilatlarımızın en temel kademesi olan Gençlik kollarında yönetim kurulu üyesi olarak başlamakla nasip oldu.

30 yaşımda AK Parti teşkilatımızın teveccühü ile Gadın Burdur’umuzu ey iyi şekilde temsil etmek adına AK Parti Burdur belediyesi Meclis üyeliğine seçildim ve Burdur belediye meclisinde büyük bir mücadele verdiğime inanıyorum.

Ana kademe yönetim kurulu üyeliklerinde bulundum ve cumhurbaşkanımızın öncülüğünde partimizde yetişmiş büyük bir gençleşme hareketi ile AK kadrolarda değişimler başladı ve Burdur teşkilatımızın teveccühü ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleri ile 2017 yılında 34 yaşımda AK Parti Burdur il başkanı olarak atandım.

5 yıllık il başkanlığım dönemimde Teşkilatımız, belediye başkanlarımız, meclis üyelerimiz ve milletvekillerimizle büyük bir heyecan ve gayretle GADIN BURDUR’umuza AK Parti Teşkilatının İl Başkanı olarak hizmet etmek ve tabiki Dünya Lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın il başkanı olarak çalışmak ömürümün en önemli ve onur verici zamanlarıydı.

Gece gündüz demeden 193 köy, 126 mahalle, 4 belde, 10 ilçe ve il merkezimizde mahalle/köy başkanlarımız ve muhtarlarımızla beraber vatandaşlarımızın taleplerini karşılamaya çalıştık.

İl başkanlığı dönemimde beraber çalıştığım başta kurucu il Başkanımız ve milletvekilimiz Bayram Özçelik’e, Milletvekillerimiz Yasin Uğur ve Reşat Petek’e, il genel meclis başkanım Murat Akbıyık’a, ilçe başkanlarımıza, belediye başkanlarımıza, il/ilçe yönetim kurulu üyelerimize, meclis üyelerimize ve muhtarlarımıza ayrı ayrı çok ama çok teşekkür ederim…

Gadın Burdur’umuz için
Şimdi YENİ BİR BAŞLANGIÇ vakti…

Ülkemiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile 2002’den bu güne ama her alanda çok büyük atılımlar yapmış ve yapmaya devam etmektedir. Yüz yıllara, dünya tarihine dem vurmuş medeniyetimiz Cumhurbaşkanımızla çok güçlü bir şekilde yeniden filizlenmiş ve şimdi cumhuriyetimizin 100. Yılında Türkiye Yüzyılı vizyonu ile büyük bir Çınar’a dönüşme zamanındayız…

AK Parti iktidarları döneminde ŞehrimizBurdur’a 21 yıldır alınan büyük alt yapı hizmetlerini artık şehrimizin medeniyet, kültür ve değerlerini daha da ön plana çıkaracak ve bölgemizde adından daha da söz edecek hizmetlere imza atma zamanı oldu düşüncesindeyim.

ÇOK KIYMETLİ KARDEŞLERİM ve DOSTLARIM,

Peygamber yaşı olan 40 yaşıma girmiş bulunduğum Mart ayında, Yaklaşık 15 Yıldır AK teşkilatlarda edindiğim tecrübe ile teşkilat merkezli hizmetlere “Bu bir veda değil, bu bir fatihandır.” diyerek il başkanlığından istifa törenimde dediğim gibi benim fatihanım olan 28. Dönem AK Parti Burdur Milletvekilliği aday adaylığı ile bismillah diyerek talip olmak istiyorum…

GADIN BURDURUMUZ İÇİN,
YARIN DEĞİL HEMEN ŞİMDİ…


Birazdan gün doğacak - Erdem Bayazıt

Beton duvarlar arasında bir çiçek açtı
Siz kahramanısınız çelik dişliler arasında direnen insanlığın
Saçlarınız ızdırap denizinde bir tutam başak
Elleriniz kök salmış ağacıdır zamana
O inanmışlar çağının.

Zaman akar yer direnir gökyüzü kanat gerer
Siz ölümsüz çiçeği taşırsınız göğsünüzde
Karanlığın ormanında iman güneşidir gözünüz
Soluğunuz umutsuz ceylanların gözyaşına sünger.

Gün doğar rüzgar eser bulut dolanır
Rahmet şarkısı söyler yağmurlar
Alnınız en soylu isyandır demir külçelere
Gürültü susar ses donar sevgi tohumu patlar
Sessiz bir bombadır konuşur derinlerde.

Ey bizim sabır yüklü toprağımızın kutsal ağacı
Sen bize hayatsın umutsun mezarlar kadar derin
Bizi tutan bir şey varsa dirilten o sensin
Üzerinde uyuduğumuz yavru kuşların tüy renkli sıcaklığı.
Ey damarlarımızda donan buz yüzlü heykeller beldesinden
Yıkıntılar sonrası sığındığım şefkat anası
Ey dağları yerinden oynatan ses
Ey mermeri toz eden rüzgar
Ey alemi donatan ışık toprağa can veren el.

Gün olur toprak uyanır ağaç uyanır uyanır böcekler
Sarı bozkır titrer çıplak ağaçlar yeşerir gök yıkanır kirli dumanlardan
Su coşar deniz kabarır canlanır ölü şehirler
Yemyeşil bir rüzgar eser yıldızlar arasından.

Şimdi siz taşıyorsunuz müjdenin kurşun yükünü
Çatlayacak yalanın çelik kabuğu
Sizin bahçenizde büyüyecek imanın güneş yüzlü çocuğu.

Güzlek,1966

Ahirimiz evvelimizden hayr olsun,
Yolumuzda Rabbim YAR olsun,
Peygamberimiz rehber olsun…
Sağolun var olun… Allah’a emanet olun….

Volkan Mengi, Burdur Milletvekili A. Adaylığı başvurusunu yaptıVolkan Mengi, Burdur Milletvekili A. Adaylığı başvurusunu yaptıVolkan Mengi, Burdur Milletvekili A. Adaylığı başvurusunu yaptıVolkan Mengi, Burdur Milletvekili A. Adaylığı başvurusunu yaptıVolkan Mengi, Burdur Milletvekili A. Adaylığı başvurusunu yaptıVolkan Mengi, Burdur Milletvekili A. Adaylığı başvurusunu yaptıVolkan Mengi, Burdur Milletvekili A. Adaylığı başvurusunu yaptı

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Volkan Mengi İl Genel Meclisi Üyeliğine Adaylık Başvurusunu yaptı
Bölgesel

Volkan Mengi İl Genel Meclisi Üyeliğine Adaylık Başvurusunu yaptı

Geçmiş dönem AK Parti Burdur il Başkanı Volkan Mengi, il genel meclis üyeliği aday adaylık başvurusunu yaptı.

Başkan Emrullah Ünal'dan, Volkan Mengi'ye tebrik
Bölgesel

Başkan Emrullah Ünal'dan, Volkan Mengi'ye tebrik

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, geçtiğimiz günlerde Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü olarak atanan Volkan Mengi'yi tebrik etti. İşte detaylar...

Volkan Mengi, AK Parti Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü oldu
Bölgesel

Volkan Mengi, AK Parti Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü oldu

Volkan Mengi, AK Parti Genel Merkezi tarafından Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü olarak atandı.

Burdur Milletvekillerini TBMM'de ziyaret ettiler
Bölgesel

Burdur Milletvekillerini TBMM'de ziyaret ettiler

Burdur İl Meclis Başkanı Murat Akbıyık ve AK Parti Burdur eski İl Başkanı Volkan Mengi geçtiğimiz günlerde parlamentoda Burdur milletvekillerini ziyaret etti.

Burdur'da AK Parti, 28 Mayıs seçimleri için tam kadro sahada
Bölgesel

Burdur'da AK Parti, 28 Mayıs seçimleri için tam kadro sahada

AK Parti Burdur İl Başkanlığı, 28 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için saha çalışmalarına hız veriyor.

AK Parti Burdur'da 'seçim değerlendirme' toplantısı
Bölgesel

AK Parti Burdur'da 'seçim değerlendirme' toplantısı

14 Mayıs seçimlerinde Burdur'dan 2 vekil çıkaran AK Parti Burdur il başkanlığında “seçim değerlendirme” toplantısı yapıldı.