Burdur'un Bucak ilçesinde meydana gelen 2 çocuğun ağır yaralandığı feci trafik kazasından bir acı haber daha geldi.
Kaza, 18 Mayıs Cumartesi günü saat 19:45 sıralarında Burdur'un Bucak ilçesi Onaç Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Mustafa Özkan Caddesi ile Ertuğrul Gazi Caddesi kesişiminde Y.D. kontrolündeki 15 ACG 125 plakalı araçla Mehmet Sefa Sayın kontrolündeki 15 EE 853 plakalı motosikletin karıştığı trafik kazasında motorda bulunan Mehmet Sefa Sayın ve Bayram Sezgin ağır yaralandı. Kaza sonrasında 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
19 Mayıs Pazar günü Mehmet Sefa Sayın'dan gelen acı haber sonrasında Bucak hüzne boğulurken, bugün de kazada ağır yaralanan Bayram Sezgin'den geldi. Tedavi görmekte olan Bayram Sezgin'in hayatını kaybettiği öğrenildi.
NNC Medya ailesi olarak başta vefat eden çocukların aileleri olmak üzere, dost ve akrabalarına başsağlığı dileriz.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)