Yatağan-Milas karayolunda meydana gelen kazada otomobil karayolundan çıkarak yol kenarında bulunan evin duvarına çarparak durdu. Araç sürücüsü Abdülsamet Kılıç kaza sonrası yaşamını yitirdi.
Yatağan-Milas karayolu Karaltı Mahallesi mevkiinde seyreden Abdülsamet Kılıç yönetimindeki 26 NH 830 plakalı araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıktı. Takla atan araç karayolu kenarında bulunan evin duvarlarına çarparak durdu.
Kaza sonrası 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar ile olay yerine 112 ambulans, Muğla Büyükşehir Belediyesi itfaiye, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada araç sürücüsü araç içinde sıkıştı. Ekiplerin ilk yaptığı müdahalede sürücünün yaşamını yitirdiği öğrenildi. İtfaiye ekipleri tarafından ölen sürücü sıkıştığı alandan çıkarıldı.
Kazada ölen sürücü Abdülsamet Kılıç'ın Bodrum'da Uzman Çavuş olarak görev yaptığı öğrenildi.
Burdur’un en yüksek noktası olan Kestel Dağı, 6 Aralık 2025 itibarıyla etkili olan yağışların ardından beyaz örtüyle kaplandı. Bucak ilçesi sınırlarındaki zirvede kış manzarası gece yarısı itibarıyla kendini gösterdi.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)