Burdur’un Bucak ilçesinde düzenlenen törenle Sebahat İnan ve Yavuz Savaş hayatlarını birleştirdi. Aile yakınlarının ve çok sayıda davetlinin katıldığı nikah merasimiyle çift, bir ömür boyu mutluluk için imza attı.
Halit ve Fatma İnan çiftinin kızları Sebahat ile Avni ve Durkadın Savaş çiftinin oğulları Yavuz, 14 Şubat Cumartesi günü düzenlenen törenle hayatlarını birleştirdi.
Törende davetlilerin huzurunda nikah defterini imzalayan çift, dünya evine girdi. Akraba ve dostlarının yalnız bırakmadığı ikili, "Nereden nereye" diyerek mutluluklarını dile getirdiler.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (1)
Kkur
3 ay önce / 14.02.2026Bize ne bu düğünden.
Beğendim 0 | Beğenmedim 0 | Cevapla