İstanbul

Yaz atölyeleri başladı

Yedikule ve Ayvansaray bahçelerinde yaz atölyeleri başladı Haber Detayı..

 Yaz atölyeleri başladı

Fatih Belediyesi, çocukların ve ailelerin yaz mevsimini verimli ve sağlıklı biçimde geçirmesi için ‘Yedikule ve Ayvansaray Bahçe Yaz Atölyesi’ düzenliyor. Uzman eğitmenler tarafından çeşitli eğitimlerin verileceği yaz atölyelerinde çocuklar bahçe ve tarımın inceliklerini öğrenme imkanı bulacak.


Çocukların, ebeveynlerin ve gençlerin gelişimine büyük katkı sağlayacak olan Fatih Belediyesi Yaz Atölyeleri başladı. Yedikule ve Ayvansaray bahçelerinde gerçekleşecek olan eğitimler, 7 Temmuz itibarıyla bahçıvanlık atölyesiyle kapılarını açtı. Uzman eğitmenler tarafından derslerin verileceği yaz atölyelerinde, anne ve çocuk salata atölyesi, bitki bakım atölyesi, kompost atölyesi, sebze toplama ve paketleme atölyesi, turşu atölyesi, mantar yetiştiriciliği atölyesi, çocuklara özel arıcılık atölyesiyle olmak üzere katılımcılar kendilerini geliştirme imkanı bulurken çocuklar da kaliteli vakit geçirerek yaz tatilinin keyfini doyasıya yaşayacak. Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, “ Çocuklarımız çok sevdikleri Yedikule ve Ayvansaray bahçelerinde tohum ekip, çapa yapıp, doğayla iç içe arkadaşlarıyla da eğlenirken, aileler de semaverde çay ikramımızla gönül rahatlığıyla piknik yapabilecek ve dinlenebilecekler” dedi.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Engelliler Haftasında “Sevgi Birlikteliktir” etkinliği
Bölgesel

Engelliler Haftasında “Sevgi Birlikteliktir” etkinliği

Bingöl Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi koordinesinde düzenlenen etkinlikte, özel bireyler hem dans hem de halay gösterileriyle doyasıya eğlendi. Ortaya renkli görüntüler çıktı.

Engelliler Haftası Farkındalık Etkinliği Coşkuyla Kutlanıyor
Etkinlik

Engelliler Haftası Farkındalık Etkinliği Coşkuyla Kutlanıyor

Bodrum'da 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası kapsamında çeşitli okulların katıldığı kortej yürüyüşü ve etkinlikler düzenlendi.

Başkan Ertemur, Anneler Günü Etkinliğinde
Bölgesel

Başkan Ertemur, Anneler Günü Etkinliğinde

Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, Pamukkale Belediyesi olarak düzenledikleri Anneler Günü etkinliğinde, Alzheimer Merkezi’nde annelerle bir araya geldi.

Pursaklar Belediyesi'nden Engelliler Haftası Etkinlikleri
Bölgesel

Pursaklar Belediyesi'nden Engelliler Haftası Etkinlikleri

Ankara’nın Pursaklar Belediyesi, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında, engelli çocuklara ve gençlere yönelik çeşitli etkinlikler düzenledi.

Başkan Yetişkin Tüm Halkı  ‘Engelsiz Buluşma’ etkinliğine davet etti
Etkinlik

Başkan Yetişkin Tüm Halkı ‘Engelsiz Buluşma’ etkinliğine davet etti

Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, engelli vatandaşlarla dayanışma duygusunu pekiştirmek için anlamlı bir etkinliğe imza atacak.

Wings For Life World Run’a rekor katılım gerçekleşti
Spor

Wings For Life World Run’a rekor katılım gerçekleşti

Omurilik felcinin tedavisine yönelik araştırmalara fon sağlayan dünyanın en büyük koşu etkinliklerinden biri olan ‘Wings for Life World Run’ tamamlandı.