Eskişehir’de iki yelkenkanatın çarpıştığı kazada hayatını kaybeden pilot Tolga Kandilli, Bursa’da gözyaşlarıyla toprağa verildi.
Kaza, dün saat 17.30 sıralarında Türk Hava Kurumu (THK) İnönü tesislerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, pilot Tolga Kandilli (52) ve pilot Murat Demirok’un yelkenkanatları kalkıştan 10 dakika sonra havada çarpıştı. Tolga Kandilli idaresindeki yelkenkanat, çarpışmanın etkisiyle ağır hasar alarak yere çakıldı. Kandilli, olay yerinde hayatını kaybetti, pilot Murat Demirok ise yaralandı.
Pilot Tolga Kandilli’nin cenaze namazı, memleketi olan Bursa’da ikindi namazına müteakiben Fatih Sultan Mehmet Camii’de kılındı. Cenazeye, Türk Hava Kurumu (THK) Kayyım Heyeti Başkanı Ali Yüksel ve THK Kayyım Heyeti üyesi Prof. Dr. Ali Akyıldız katıldı.
Kandilli’nin naşı sevenlerinin gözyaşları arasında Hamitler Kent Mezarlığı’na defnedildi. İHA
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)