Yeni dizi Bir Derdim Var Dizisi! Bir Derdim Var uyarlama mı gerçek mi? İşte cevaplar....

Yeni dizi Bir Derdim Var Dizisi! Bir Derdim Var uyarlama mı gerçek mi? İşte cevaplar.... Sıra dışı yöntemleriyle yardıma muhtaç gençlerin sorunlarını çözmeye kendini adayan doktor Nilüfer'in hikayesi Bir Derdim Var'da ekranlara geliyor.

Yeni dizi Bir Derdim Var Dizisi! Bir Derdim Var uyarlama mı gerçek mi? İşte cevaplar....

Bir Derdim Var dizisi 9 Kasım Perşembe akşamı Kanal D ekranlarında ilk bölümüyle yayınlanıyor. Adını Türk Rock müziğinin önde gelen gruplarından Mor ve Ötesi'nin aynı isimli şarkısından alan dizinin senaryosu Yekta Torun'a ait. Uyarlama tasarımında Duygu Ertekin'in imzasının bulunduğu dizinin yönetmenliğini ise Burak Müjdeci üstleniyor. Peki, Bir Derdim Var dizisi konusu ne, oyuncuları kimler? İşte, Bir Derdim Var oyuncu kadrosu ve konusu...

BİR DERDİM VAR DİZİSİ KONUSU

Tek bir sorunun arkasında gizlenmiş onlarca cevap. Doktor Nilüfer bir dedektif gibi Senem'in ve yaşadıklarının peşine düşüp bu sorunun cevaplarını ararken aslında altta yatan acı gerçeklerle yüzleştirir herkesi. Hiçbir şey göründüğü kadar basit değildir, özellikle de konu gençler olunca. Sıra dışı yöntemleriyle yardıma muhtaç gençlerin sorunlarını çözmek Nilüfer'in hayattaki tek amacıdır. Kendisini gençlere adayan doktor Nilüfer'in hayatı bir gecede bambaşka bir yola savrulur.

Kuzey ismindeki bir gençle tanışması onu hem mesleki olarak zora sokar, hem de gizlediği sırlarının açığa çıkma tehlikesiyle yüz yüze getirir. Çünkü bu karşılaşma Nilüfer'i savcı Ömer'in de radarına sokmuştur. Nilüfer kendisinin tam zıttı fikirlere sahip, dediğim dedik Ömer'le bir savaşın içinde bulur kendisini. Sakladığı büyük sır eğer ortaya çıkarsa hem mesleği hem de hayatı kilit altına alınacaktır...

Ergenlikteki gençlerin sorunlarını güçlü hikayesiyle ekranlara taşıyacak dizi ana hikayesinin dışında her bölüm başka konuları da senaryosuna dahil edecek. Episodik olaylarda geçen karakterlere hayat verecek konuk oyuncuların da dahil olmasıyla dizi kadrosunu gittikçe zenginleştirecek. İlk bölümün konuk isimleri Selen Uçer ve Deniz Ekinci olurken, başarılı oyuncu Selen Uçer kendine zarar vermeye çalışan sorunlu bir genç olan Senem'in annesine, Deniz Ekinci ise sorunlarıyla baş etmeye çalışan Senem'e hayat veriyor. İlk bölümde sıra dışı yöntemleriyle yardıma muhtaç gençlerin sorunlarını çözmeye kendini adayan Birce Akalay'ın canlandırdığı Doktor Nilüfer'le Senem'in yolları kesişiyor.

BİR DERDİM VAR DİZİSİ UYARLAMA MI, GERÇEK HİKAYE Mİ?

2019 yılı İtalyan yapımı olan Oltre la soglia dizisinden uyarlanmıştır.

 

BİR DERDİM VAR DİZİSİ OYUNCULARI

Başrollerinde Birce Akalay ve Mert Fırat'ı buluşturan Bir Derdim Var oyuncu kadrosunda ikiliyle birlikte Engin Hepileri, Neslihan Arslan, Başak Gümülcinelioğlu, Erdem Şenocak, İdil Sivritepe, Sami Aksu, Sennur Nogaylar ve Muhammet Uzuner yer alıyor. Onlara başarılı genç oyuncular Ata Artman, Ava Yaman, Esila Umut, Ataberk Mutlu, Ezgi Gör ve Efe Poylu eşlik ediyor. Genç oyuncu kadrosu oynadıkları karakterlerle günümüzde birçok gencin yaşadığı sorunlara ayna tutacak.

Birce Akalay'ın Doktor Nilüfer Toska rolüne hayat vereceği dizide Mert Fırat ise Savcı Ömer karakteri ile izleyici karşısına çıkacak. Genç oyunculardan Ata Artman öfke problemi olan Kuzey karakterine, Ava Yaman bipolar kişilik bozukluğu sebebiyle klinikte kalan Özge karakterine hayat verecek.

Esila Umut çoklu kişilik bozukluğu yaşayan Leyla karakterine, Ataberk Mutlu anksiyete ve duygu durum bozukluğu hastası olan Arif karakterine, Ezgi Gör "bulimia nevroza" hastası olan Ferda karakterine, Efe Poylu ise obsesif kompülsif bozukluğu yüzünden istifleme hastalığına sahip olan Burak karakterine hayat verecek.

kaynak: Sabah

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Sinama Genel Müdürü Güven verileri açıkladı
Yaşam

Sinama Genel Müdürü Güven verileri açıkladı

Dizilerin idari ve uygulayıcı yapımcıları ile bir araya gelen Sinema Genel Müdürü Birol Güven, Türk dizilerinin 180 ülkede 1 milyara yakın izleyicisi olduğunu söyledi.

Bahçeli'den Anayasa Mahkemesi ve "Dilber" İsimli Diziye Eleştiri
Yaşam

Bahçeli'den Anayasa Mahkemesi ve "Dilber" İsimli Diziye Eleştiri

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Anayasa Mahkemesi'ni milli güvenlik sorunu olarak nitelendirerek eleştirdi. Ayrıca, "İnci Taneleri" dizisindeki "Dilber" karakterini de komplo olarak değerlendirdi. Yazara göre, Bahçeli'nin bu eleştirileri, AKP'nin Anayasa Mahkemesi'nin yetkilerini kısıtlama hazırlıklarıyla uyumlu.

Satrancın Yıldızları etkinliği düzenlendi
Etkinlik

Satrancın Yıldızları etkinliği düzenlendi

Türkiye Satranç Federasyonu ve Türkiye İş Bankası’nın yol arkadaşlığının 18. yıldönümünde dünya çapında başarılara imza atan satranç sporcuları bir araya geldi

Kurtlar Vadisinin tanınan oyuncusundan acı haber
Yaşam

Kurtlar Vadisinin tanınan oyuncusundan acı haber

Kurtlar Vadisi başta olmak üzere önemli yapımlarla tanınan Can Gürzap hayatını kaybetti. Peki Can Gürzap kimdir? İşte Can Gürzap'ın biyografisi....

Oyuncu Ulaş Ünal yine yeni yeniden tutuklandı
3. Sayfa

Oyuncu Ulaş Ünal yine yeni yeniden tutuklandı

Adana’da çekilen Sıfır Bir dizisiyle adını duyuran Kıyma dizisinde de rol alan oyuncu Ulaş Ünal bu seferde uyuşturucu ticareti suçundan tutuklandı. Ünal’ın geçtiğimiz aylarda bir avukatın cüzdanını çaldığı içinde tutuklandığı ancak bir süre sonra serbest bırakıldığı ortaya çıktı.

Ateş Kuşlarını takip edenler! Ateş Kuşları bu akşam var mı? Sezon finali mi yaptı?
Yaşam

Ateş Kuşlarını takip edenler! Ateş Kuşları bu akşam var mı? Sezon finali mi yaptı?

Milli yas nedeniyle Ateş Kuşları bu akşam yeni bölümüyle ekranlara gelmeyecek. Yeni bölüm 27 Ekim Cuma günü saat 20:00'de ATV'de.