Samsun

Yeni OSB’nin altyapısını Büyükşehir üstlendi - Haberler

Samsun’un Tekkeköy ilçesi Selyeri Mahallesi'nde kurulan Yeni Organize Sanayi Bölgesi’nin(OSB) yol, içme suyu, yağmur suyu, kanalizasyon ve gri su altyapısı Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, bölgede altyapı çalışmalarına hızla başladı.

Yeni OSB’nin altyapısını Büyükşehir üstlendi - Haberler

AMSUN (İHA) - Samsun’un Tekkeköy ilçesi Selyeri Mahallesi'nde kurulan Yeni Organize Sanayi Bölgesi’nin(OSB) yol, içme suyu, yağmur suyu, kanalizasyon ve gri su altyapısı Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, bölgede altyapı çalışmalarına hızla başladı.
Samsun Büyükşehir Belediyesi kentin ekonomisine katkı sunacak çalışmalar yapmaya devam ediyor. Kentte sanayi ve üretim alanlarının genişletilmesi için atılan her adıma destek veriyor. Bu kapsamda imzalanan protokol ile birlikte Yeni Organize Sanayi Bölgesi’nin yol, içme suyu, yağmur suyu, kanalizasyon ve gri su altyapı çalışmalarını Büyükşehir Belediyesi üstlendi. Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri 8 kilometre uzunluğunda ve 20-50 metre genişliklerindeki yolların yapımına başladı. Ayrıca Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (SASKİ) de bölgede kanalizasyon, yağmur suyu, içme suyu, gri su, altyapı çalışmalarını hızla başlattı.
Y apılan çalışma ile ilgili bilgi veren Yol Yapım ve Bakım Onarım Dairesi Başkanlığı Tekkeköy Şube Şefi Mustafa Gür, “Yeni Organize Sanayi Bölgesi yönetim kurulu ile Samsun Büyükşehir Belediyesi arasında imzalanan protokolden sonra yer teslimi yapılmasının ardından bölgedeki çalışmalara hızla başladık. 8 kilometre uzunluğunda, 20 metre ve 50 metre genişliklerindeki yollarımızın yapım çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Bizimle koordineli olarak SASKİ Genel Müdürlüğü de kanalizasyon, yağmur suyu, içme suyu ve gri su altyapı çalışmaları için hazırlıklarına başladı. Çalışmalarımızı hızla tamamlamayı planlıyoruz. Ekiplerimiz Yeni Organize Sanayi Bölgesi’nin altyapısının hızla hazır hale getirilmesi için yoğun bir şekilde çalışacak” diye konuştu.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Adana Sanayi Odası: 2024 Nisan'da İhracat 238 Milyon Doları Aştı
Bölgesel

Adana Sanayi Odası: 2024 Nisan'da İhracat 238 Milyon Doları Aştı

Adana Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç, Adana ihracatının 2024 yılı Nisan döneminde bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 3,8 artış ile 238 milyon 702 bin dolara ulaştığını belirtti.

ÇTB Başkanı Kazım Yılmaz Sanayinin Önemini Vurguladı
İş Dünyası

ÇTB Başkanı Kazım Yılmaz Sanayinin Önemini Vurguladı

Samsun Çarşamba Ticaret Borsası (ÇTB) Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz, Çarşamba’da sanayinin, tarımın ve istihdamın gelişmesi için oluşturulan sanayi bölgelerinin önemini çok iyi okumaları gerektiğini söyledi.

Bucak Sanayi Sitesi trafik ve çevre sorunu çözülecek!
Bölgesel

Bucak Sanayi Sitesi trafik ve çevre sorunu çözülecek!

Bucak Sanayi Kooperatifi, Sanayi Sitesi içerisinde trafik ve çevre sorunlarının çözümü için gerekli çalışmaların yapılması için 9 maddelik yetki aldı.

BTSO  Kuzey Makedonya İş Forumu’na ev sahipliği yaptı
İş Dünyası

BTSO Kuzey Makedonya İş Forumu’na ev sahipliği yaptı

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Kuzey Makedonya İş Forumu’na ev sahipliği yaptı.

Bucak Sanayi Kooperatifinde Başkan Kemal Kasap güven tazeledi
Bölgesel

Bucak Sanayi Kooperatifinde Başkan Kemal Kasap güven tazeledi

Burdur'un Bucak ilçesinde Sanayi Kooperatifinde seçimli genel kurul tamamlandı. Mevcut Başkan Kemal Kasap güven tazeledi. Detaylar haberimizde...

Bucak Sanayi Kooperatifi'nde Mevcut Başkan Kemal Kasap Tekrar Aday!
Bölgesel

Bucak Sanayi Kooperatifi'nde Mevcut Başkan Kemal Kasap Tekrar Aday!

18 yıllık tecrübesiyle Bucak Sanayi Kooperatifi'nin mevcut başkanı Kemal Kasap, yaklaşan kongrede yeniden aday olduğunu açıkladı. Detaylar haberimizde...