Diyanet Birlik-Sen Akdeniz Bölge Başkanı Fahri Özdemir, 'Yerin dibine batsın sizin ifade özgürlüğünüz' dedi.
Diyanet Birlik-Sen Akdeniz Bölge Başkanı Fahri Özdemir yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;
Modern barbar olan İsveç devletinin Müslümanların kutsalı olan Kur'an-ı Kerimi yakma eylemine müsaade etmesi, sessiz kalmasını, bunu yapanlara karşı tedbir almamasını şiddetle kınıyoruz. Bu yapılan eylem basit bir olay değildir. Milyonlarca Müslümana yapılan bir hakaret ve aşağılama hareketidir.
Bunu yapanlar, yapanlara sessiz kalanlar, her hangi tedbir almayanlar tek kelime ile alçaktır.
İsveç dahil Yüce Türk Milleti ve Müslümanların kutsalına saygı duymayanların alayı modern barbar ülkelerdir. Sözde özgürlük ve demokrasinin savunucuları olarak gözükmektedir. Bunların hepsini toplasanız hepsi modern barbardır. Bunlar kutsala saygıyı, din ve vicdan hürriyetini, özgürlüğünün ne olduğu hem bilmezler, hem de bunu idrak edecek kapasiteleri de yoktur. Bu söyledikleri sadece dillerindedir. Siz ve sizin gibilerinin ifade özgürlüğü yerin dibine batsın. İnsanlıktan nasibini almamışların ifade özgürlüğü olmaz. Kendileri de yok hükmündedir.
Müslümanların kutsalı Kur'an-ı Kerime el ve dille yapılan alçakça yapılan bu çirkin saygısızlığa izin veren, sessiz kalan modern barbar ülke olan İsveç devletini Yüce Türk Milleti olarak NATO'da görmek istemiyoruz.
Diyanet Birlik-Sen olarak sosyal sendikacılık anlayışımız gereği dini, milli ve manevi değerlerimizi sonuna kadar savunmaya devam edeceğimizi belirtir, saygılar sunarım.
Burdur’un en yüksek noktası olan Kestel Dağı, 6 Aralık 2025 itibarıyla etkili olan yağışların ardından beyaz örtüyle kaplandı. Bucak ilçesi sınırlarındaki zirvede kış manzarası gece yarısı itibarıyla kendini gösterdi.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)