Yeşilova Belediyesi, ilçe genelinde kötü koku, sinek ve haşere oluşumunun önüne geçmek amacıyla temizlik çalışmalarını sürdürüyor.
Belediye Temizlik İşleri ekipleri tarafından kullanılan çöp toplama araçlarına ilaçlama sistemleri monte edildi. Yeni sistem sayesinde çöp toplama çalışmaları sırasında konteynerler düzenli olarak ilaçlanıyor.
Kötü Koku ve Haşereye Karşı Önlem
Yeşilova Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, çöp konteynerlerinin düzenli olarak ilaçlanmasıyla kötü koku, sinek ve haşere oluşumunun önüne geçildiği belirtildi.
Belediye ekiplerinin daha temiz, daha sağlıklı ve yaşanabilir bir ilçe için çalışmalarını aralıksız sürdürdüğü ifade edildi.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)