Burdur’un Yeşilova ilçesinde, şehit Mustafa Beyazıt şehadetinin yıl dönümünde dualarla anıldı. Yeşilova Kaymakam Vekili ve Gölhisar Kaymakamı Emre Çifci, kahraman şehidin kabrini ziyaret ederek dua etti.
Yeşilova Kaymakam Vekili olarak görev yapan Gölhisar Kaymakamı Emre Çifci, şehadetinin yıl dönümü dolayısıyla Salda köyünde ikamet eden Fatma Beyazıt’ın şehit oğlu Mustafa Beyazıt’ın kabrini ziyaret etti.
Gerçekleştirilen ziyarette Kur’an-ı Kerim tilaveti yapılarak şehit Mustafa Beyazıt’ın ruhuna dualar edildi. Kaymakam Çifci, kahraman şehidin aziz hatırasını yad etti.
Şehit Mustafa Beyazıt, şehadetinin yıl dönümünde rahmet, minnet ve şükranla anılırken, vatan uğruna canlarını feda eden tüm şehitler için de dualar edildi.


Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)