Bursa

Yeşim Grup ve Bursa LÖDER İş Birliğiyle Lösemili Çocuklara Destek

Yeşim Grup, sosyal sorumluluk anlayışıyla toplumun her kesimine dokunmaya devam ediyor.

Yeşim Grup ve Bursa LÖDER İş Birliğiyle Lösemili Çocuklara Destek

BURSA (İHA) - Yeşim Grup, sosyal sorumluluk anlayışıyla toplumun her kesimine dokunmaya devam ediyor.
Yeşim Grup, Bursa Lösemili Çocuklara Yardım Derneği (Bursa LÖDER) ile olan iş birliğini güçlendiriyor. Bütün konumlarında her yıl düzenli olarak yaptığı 'Toplum Günü' çerçevesinde Bursa LÖDER’in konuk evinin restorasyonunu üstlenen Yeşim Grup, şehir dışından tedavi için gelen çocukların ve yakınlarının daha iyi şartlarda konaklamasına imkan sağlamak adına destek oldu. Geçtiğimiz günlerde Yeşim Grup Co-CEO’su Selim Şankaya, Kurumsal İletişim Direktörü Dilek Cesur ve Yeşim Grup Sosyal Sorumluluk Kulübü üyeleri, Bursa LÖDER Konuk Evi’ni ziyaret ederek, gerçekleştirilen restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi.
Ziyarette, Yeşim Grup’un uzun yıllardır sürdürdüğü 'Dilek Ağacı' projesi çerçevesinde lösemi tedavisi gören çocukların yeni yıl hayalleri gerçeğe dönüştürülerek Yeşim Gönüllüleri tarafından alınan hediyeler de LÖDER yetkililerine teslim edildi. Çocukların yeni yıla daha mutlu girmesini sağlamak adına alınan hediyeler, Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Sabahattin Gazioğlu Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Hastanesi’nde gerçekleşen yılbaşı etkinliğinde çocuklara teslim edildi.
Yeşim Grup Co-CEO’su Selim Şankaya, 'Önce İnsan' felsefesi doğrultusunda topluma fayda sağlama ilkesiyle hareket ettiklerini belirterek, Bursa LÖDER'in anlamlı çalışmalarına destek olmaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi. Şankaya, “Konuk evinin tadilat çalışmalarının bir parçası olarak, buraya gelen çocukların ve ailelerinin daha rahat bir şekilde dinlenmelerine ve tedavilerine destek olmak, bizleri mutlu ediyor. Dilek Ağacı projemizle uzun yıllardır lösemi tedavisi gören çocukların hayallerini gerçekleştiriyor, elimizden geldiğince onlara umut olmaya çalışıyoruz. Bursa LÖDER ile yaklaşık 5 yıldır sürdürdüğümüz bu iş birliğine bu yıl da büyük ilgi gösteren tüm Yeşim Gönüllülerine, bu anlamlı hediyeleri ve büyük ilgileri için minnettarız" dedi.
Bursa LÖDER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Özgür İde Acarbabacan ise, Yeşim Grup ile birlikte gerçekleştirdikleri çalışmalardan dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirterek, şu sözleri paylaştı:
"1994 yılında kanser tedavisi gören çocuklara destek olmak amacıyla kurulan derneğimiz, gönüllülük esaslı çalışmalarıyla yoluna devam ediyor. Yeşim Grupve çalışanlarının bu dayanışma örneğine gönülden katılması bizim için büyük anlam taşıyor. Yeşim’in konukevinde yaptığı tadilat ve bazı eşyaların yenilenmesi burada kalan hasta yakınları adına çok önemli. Çocuklarımızı ve onların yakınlarını bir nebze olsun sevindirebilmek, onları gülümsetebilmek ve sevinçlerine ortak olabilmek her şeye değer. Bu hastalığın tedavisinde moralin çok önemli olduğuna inanıyoruz. Çocuklarımıza ve ailelerine moral olan, onların yeni yıla daha mutlu ve umutlu girmesine destek olan Yeşim Ailesi’ne teşekkürlerimizi sunuyoruz."

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Van'da Lösemi Hastası Çocuklara Moral Ziyaret!
Sağlık

Van'da Lösemi Hastası Çocuklara Moral Ziyaret!

Double Tree By Hilton Van Oteli Genel Müdürü İrem Tinli Angün, lösemi hastası çocukları ziyaret etti.

Başakşehir’de Lösemili Çocuklar Haftası’nda anlamlı etkinlik
Sağlık

Başakşehir’de Lösemili Çocuklar Haftası’nda anlamlı etkinlik

Lösemili Çocuklar Haftası nedeniyle Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nde tedavisi devam eden ve tedaviyi tamamlayan Lösemi hastalarının bir araya getirildiği etkinlik düzenlendi. Düzenlenen etkinlikte tedavi sürecini tamamlayan hastalar havaya balon bırakıp maskelerini çıkartarak sağlıklı bir yaşama kavuşmalarını kutladı.

Lösemili küçük Miraç'ın mutlu günü
Yaşam

Lösemili küçük Miraç'ın mutlu günü

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 10 yaşındaki lösemi hastası Miraç Efe Bulut’un kendini halsiz hissettiği için çocuğa moral vermek amacıyla özel harekat aracı, yunus timleri ve trafik ekiplerinin de katılımı ile konvoylu sürpriz karşılama düzenlendi.

Lösemiyi yenen çocuklar Başkan Ataç'ın yanında
Etkinlik

Lösemiyi yenen çocuklar Başkan Ataç'ın yanında

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, lösemiyi yenen çocuklar Raşit Efe Dilmeç ile Beyza Nur Kopçak’ı makamında ağırladı.

6 dönümlük arazide ’Lösemili Çocuklar Hatıra Ormanı’
Etkinlik

6 dönümlük arazide ’Lösemili Çocuklar Hatıra Ormanı’

Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında Erdem Bayazıt İmam Hatip Ortaokulu sınırları içindeki 6 dönümlük arazide ’Lösemili Çocuklar Hatıra Ormanı’ oluşturuldu.

Antik kent lösemili çocuklar için aydınlatıldı
Etkinlik

Antik kent lösemili çocuklar için aydınlatıldı

Düzce Belediyesi Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla Konuralp Antik Kenti’ni löseminin farkındalık rengi olan turuncu ışık ile aydınlattı.