Antalya Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Çocuk ve Gençlik Orkestrası, Yıldız Kenter Sahnesi’nde gitar konseri verdi.
Antalya’da, gençlerin sanata yönlendirilmesi adına birçok çalışma yapan ve bu yönde gençleri destekleyen Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Çocuk ve Gençlik Gitar Orkestraları, Antalya Şehir Tiyatroları Yıldız Kenter Sahnesi’nde “Gitar Orkestrası Konseri” verdi.
MÜZİK ZİYAFETİ SUNDULAR
Verdiği konserlerle Antalyalıların sevgisini kazanan ve konserlerinde kendine ait bir dinleyici kitlesi oluşturan, gençlerden kurulu olan Antalya Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Çocuk ve Gençlik Orkestrası, Çocuk Orkestrası ve Gençlik Orkestrası olarak 2 farklı bölümde sahne aldı. Genç müzisyenler, dinleyicilere hoş bir müzik ziyafeti sundu.
GENÇLER ALKIŞ YAĞMURUNA TUTULDU
Konsere katılım sağlayan Antalyalılar, genç müzisyenlerin çaldığı her eserden sonra, başarılı müzisyenleri alkış yağmuruna tuttu. Antalya Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Çocuk ve Gençlik Orkestrası, çaldığı eserlerde Latin ezgilerine ağırlık verdi. İspanya’dan Arjantin’e, İtalya’dan Kolombiya’ya birçok farklı Latin müziklerinin çalındığı sahnede, yer yer hareketli ritimler çalınırken, yer yer de daha yavaş ve duygusal müzikler çalındı. Konserin sona ermesinin ardından, orkestra, dinleyiciler tarafından uzun süre alkışlandı.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)