Antalya’nın Akseki ilçesinde bir yolcu otobüsünde 93 litrelik kaçak/sahte alkollü içki ve 6 sayfa sahte bandrol ele geçirildi.
Antalya İl Jandarma Komutanlığı Akseki İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda Antalya ili Akseki ilçesinde durdurulan bir yolcu otobüsünde kaçak alkol taşınacağı ve satışının gerçekleşeceğinin tespit edildi. Bunun üzerine araçta yapılan aramada; 93 litrelik kaçak/sahte alkollü içki ve 6 sayfa sahte bandrol ele geçirildi. Olayla ilgili şüpheli 4 şahıs hakkında adli işlemlere başlanıldığı bildirildi.
İHA
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)