Yozgat’ın Çekerek ilçesinde Jandarma Trafik Timleri, her gün yaptıkları radar uygulamasıyla sürücüleri hız limiti konusunda uyardı.
Çekerek İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı trafik timleri, sorumluluk sahaları olan Kadışehri ve Aydıncık ilçelerinde radar uygulamasıyla hız kontrolü yapıyor. Trafik timlerince sorumluluk alanında bulunan yollarda yapılan uygulamalarda hız limitinin yanı sıra sürücüler emniyet kemeri takmaları, trafikte uyulması gereken kurallar hakkında da bilgilendiriliyor.
Özellikle hasat sezonu nedeniyle olumsuz durumların yaşanmaması için jandarma ekipleri, traktör kullanan vatandaşları römorkların arkasına reflektör takmaları konusunda uyardı.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)