Hakkari’nin Yüksekova ilçe merkezinde bahar havası yaşanırken, ilçenin etrafını saran dağlar ise karla kaplandı.
Hakkari’de hava sıcaklığı sıfırın altına düşerken Yüksekova ilçesinde ise bahar havası hakim. Geçtiğimiz günlerde yoğun yağışların başlamasıyla ilçenin etrafını saran dağlar beyaza büründü. İlçenin yüksek kesimlerinde kar kalınlığı yer yer 2 metreyi bulurken ilçe merkezinde ise bahardan kalma günler yaşanıyor.
Vatandaşlar sıcak havayı fırsat bilerek parklara akın etti. Baharı ve kışı beraber yaşadıklarını ifade eden İslam Geçirgen isimli vatandaş, “Malum geçtiğimiz günler yoğun bir kar yağışı yaşandı. Biz merkezde yarım metre kar bekledik. Ama yağmurlardan sonra merkezdeki kar kısa sürede eridi. Ama şu an dağlarda 2 metre kar var. Şükür şu an merkezde bahar havası yaşanıyor. İnşallah böyle güzel gider” dedi.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)