Zonguldak Belediyesi, şehrin çeşitli bölgelerinde sürdürdüğü kaldırım ve betonlama çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Belediye ekipleri, altyapısı tamamlanmış olan Soğuksu istikametindeki betonlama çalışmalarına bugün de devam etti.
Geçtiğimiz günlerde eski parke taşlarının sökülmesiyle başlayan altyapı çalışmalarının ardından, şimdi de caddeye yeni ve modern bir görünüm kazandırmak için betonlama işlemi yapılıyor. Sabahın erken saatlerinden itibaren çalışmalara başlayan ekiplerin, bölgede betonlama işlemini sürdüreceği belirtildi. Belediye yetkilileri, yapılan çalışmaların şehrin estetik görünümünü artırmanın yanı sıra, yaya trafiğinin güvenliğini ve rahatlığını da önemli ölçüde iyileştireceğini vurguladı. Ayrıca, vatandaşların daha konforlu ve güvenli bir şekilde yollarını kullanabilmeleri için bu tür yenileme çalışmalarının düzenli olarak yapılacağına dikkat çekti.
Zonguldak Belediyesi’nin gerçekleştirdiği çalışmalar, şehrin altyapısını güçlendirirken, kent sakinlerinin yaşam kalitesini yükseltmeyi amaçlıyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte, bölge sakinleri yenilenen kaldırımları ve düzenlenmiş caddeleri kullanmaya başlayacak.
İHA
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)