Zonguldak'ta antrenör Buket Y.'yi bıçakla yaralayan yakalandığında da "Pişman değilim" diyen sanık Murat D. hakkında 21 yıla kadar hapis istendi.
Edinilen bilgiye göre, geçen 22 Mayıs'ta Kozlu ilçesine bağlı Fatih Mahallesi'nde, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nde spor antrenörü olarak görev yaptığı öğrenilen Buket Y., Murat D. tarafından evinin önünde bıçaklı saldırıya uğradı. Buket Y., hayati tehlike ile
kaldırıldığı hastanede bir hafta süren tedavisinin ardından taburcu edilirken yakalanan Murat D., adliyeye götürüldüğü sırada "Az bile yaptım. Ekmeğimi yedi bana namussuzluk yaptı" dedi.
Olaydan sonra tutuklanan Murat D. hakkında "kadına karşı tasarlayarak öldürmeye teşebbüs" suçlamasıyla hazırlanan iddianame 1. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi. Önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkması beklenen zanlının, daha önce
sosyal medya hesabından "Pazartesi en mutlu günüm olacak. Herkesin gecesi güzel olsun. Herkes yalanlarını, yaşattıklarının hesabını vermeden yaşayamayacak. Pazartesiyi bekleyin ölüm güzel olacak" şeklinde paylaşımlarda bulunduğu da iddianamede
yer aldı.
Buket Y.'yi evinin otoparkında altı bıçak darbesiyle yaralayan Murat D.'nin, eski sevgili oldukları ve Buket Y.'nin kendisini aldattığı iddiasıyla olayı gerçekleştirildiği öne sürüldü.
Öte yandan, Buket Y., olay günü görünce kaçtığı Murat D.'nin arkasından gelerek kendisini bıçakladığını söyledi. Buket Y.; ifadesinde ayrıca olaydan üç gün önce tedbir kararını ihlal eden Murat D.'den şikayetçi olduğunu ifadesinde yer verdi. İHA
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)