İstanbul

Zorlu Enerji Osmangazi Elektrik Perakende Müşteri Memnuniyetini Yükseltiyor - Haberler

Afyonkarahisar, Bilecik, Eskişehir, Kütahya ve Uşak’ı kapsayan hizmet bölgesinde yaklaşık 2 milyon abonesine sürdürülebilir ve yenilikçi hizmetler sunan Zorlu Enerji Osmangazi Elektrik Perakende, müşteri memnuniyetinde yüzde 97,96 gibi çok yüksek bir orana ulaştığını açıkladı.

Zorlu Enerji Osmangazi Elektrik Perakende Müşteri Memnuniyetini Yükseltiyor - Haberler

İSTANBUL (İHA) - Afyonkarahisar, Bilecik, Eskişehir, Kütahya ve Uşak’ı kapsayan hizmet bölgesinde yaklaşık 2 milyon abonesine sürdürülebilir ve yenilikçi hizmetler sunan Zorlu Enerji Osmangazi Elektrik Perakende, müşteri memnuniyetinde yüzde 97,96 gibi çok yüksek bir orana ulaştığını açıkladı.

Afyonkarahisar, Bilecik, Eskişehir, Kütahya ve Uşak’ta elektrik abonelik işlemleri, satış, faturalama ve tahsilat operasyonlarını yürüten Zorlu Enerji Osmangazi Elektrik Perakende, fiziksel ve dijital kanallar üzerinden verdiği hizmetleriyle abonelerinin beğenisini kazanıyor. 2023 yıl sonu itibarıyla müşteri memnuniyetinde yüzde 96,36 oranına ulaşan şirket, bu yılın ilk iki ayında da yüzde 97,96’lık memnuniyet oranıyla dikkat çekti.

“Abonelerimizle güçlü ve şeffaf iletişim kuruyoruz”
Zorlu Enerji Osmangazi Elektrik Perakende Direktörü Cihan Tunç Ertunç, “Şirket olarak abonelerimizden gelen geri bildirimlere büyük önem veriyoruz. Güçlü ve şeffaf bir iletişim süreci sağlamak için de sürekli olarak yaptığımız anketlerle talep, görüş ve önerilerini alıyoruz. Geçtiğimiz yıl çağrı merkezimiz, kiosklarımız, e-devlet ve web sitemiz gibi diğer dijital kanallardan yaptığımız anketler neticesinde yüzde 96,36’lık memnuniyet oranına ulaştık. Bu yılın ilk iki ayında bu oranı daha da yukarı taşımayı başardık. Abonelerimiz hizmetlerimizi, ‘çok kolay’, ‘hızlı’ ve ‘zahmetsiz’ olarak tanımlıyor. Bu yorumları almak bizim için büyük bir mutluluk. Aynı zamanda hizmetlerimizi geliştirme noktasında da tüm ekibimize güç veriyor” dedi.

“Dijitalleşme projelerimiz memnuniyeti artırıyor”
Hayata geçirdikleri dijitalleşme projelerinin müşteri memnuniyet oranının artmasına önemli bir katkı sağladığını ifade eden Ertunç, “2021 yılında sektörümüzde bir ilke imza atarak hayata geçirdiğimiz mesafeli sözleşme ve online işlemler sayesinde ıslak imzadaki süre kaybının önüne geçerek, çok daha hızlı ve pratik bir deneyim sunmaya başladık. Ancak hiç kuşkusuz yalnızca dijitalde değil, 5 ilimizdeki toplam 18 Müşteri Hizmet Merkezimiz ve 1277 anlaşmalı ödeme noktamız için de sürdürülebilir ve yenilikçi projeler geliştiriyor, böylelikle abonelerimizin hayatını kolaylaştırıyoruz” şeklinde konuştu.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Burdur'da günün olayı! Ortalık karıştı müşteriye amansız takip
Bölgesel

Burdur'da günün olayı! Ortalık karıştı müşteriye amansız takip

Burdur’da işlettiği alkollü mekanda taşkınlık çıkaran müşterilerle çıkan tartışmada bir müşterinin kavasına kabza ile vuran iş yeri sahibi, oradan çıkıp başka bir alkollü mekana girdiklerini görünce o mekana rastgele kurşun yağdırdı, 3 kişi yaralandı.

Malatya'da Depremzede Esnaf Ramazan'da da Müşterilerini Bekliyor!
Yaşam

Malatya'da Depremzede Esnaf Ramazan'da da Müşterilerini Bekliyor!

6 Şubat depremlerinin yıkıma uğrattığı illerden biri olan Malatya’da esnaf geçici konteyner iş yerlerinde Ramazan hareketliliği yaşıyor.

Enerjisa Enerji'den Güçlü Finansal Sonuçlar: Sürdürülebilirlik ve Yatırımlarla Başarılı Bir Yıl
İş Dünyası

Enerjisa Enerji'den Güçlü Finansal Sonuçlar: Sürdürülebilirlik ve Yatırımlarla Başarılı Bir Yıl

Sürdürülebilirliği stratejisinin merkezine koyarak, insan ve teknoloji odağıyla daha akıllı ve yeşil bir dünyaya katkı sunmak için projeler üreten elektrik dağıtım, perakende satış ve müşteri çözümleri şirketi Enerjisa Enerji, 2023 yılında da önemli bir finansal performans sergiledi.

Bu olay herkesi şaşırttı! Cuma'ya gitti, müşteriyi içeride unuttu
Bölgesel

Bu olay herkesi şaşırttı! Cuma'ya gitti, müşteriyi içeride unuttu

Burdur'da bir alışveriş merkezinde Cuma namazına gitmek için acele eden market personeli, son müşterinin de çıktığını zannederek marketi kilitledi.

Dayak yediği dehşet dolu anları anlattı
3. Sayfa

Dayak yediği dehşet dolu anları anlattı

Ankara’da müşterisi tarafından öldüresiye dövülerek gasp edilen taksici, yaşadığı dehşet dolu anları anlattı.

Ünlülerin uğrak mekanı haline geldi
Yaşam

Ünlülerin uğrak mekanı haline geldi

Adana’ya gelen ünlüler kebap yemeden gitmezken, İstanbul’a dönerken de sipariş verip yanlarında götürüyor.