Antalya / Kepez

2 genci hayattan koparmıştı yeni görüntüler ortaya çıktı

Antalya’da iki genci hayattan koparan kazanın yeni görüntülerinde gençlerin önlerine çıkan otomobile çarpmamak için direksiyon hakimiyetlerini kaybettikten sonra palmiye ağacına çarptıkları görüldü.

2 genci hayattan koparmıştı yeni görüntüler ortaya çıktı

Antalya’da iki genci hayattan koparan kazanın yeni görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde gençlerin önlerine çıkan otomobile çarpmamak için direksiyon hakimiyetlerini kaybettikten sonra palmiye ağacına çarptıkları görüldü.

Antalya'da Kaza, önceki gün saat 17.00 sıralarında Kepez ilçesi Varsak Fatih Terim Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yasin Mutlu (19) kontrolünde bulunan 07 ARV 74 motosiklet, kontrolden çıkarak refüjdeki palmiye ağacına çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü ve arkasında bulunan arkadaşı Mert Çabuk (19) ağır yaralandı. İhbarın ardından bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan gençler hastaneye kaldırıldı. Gençler, burada doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatlarını kaybetti.

Öte yandan, gençlerin kaza anları bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, motosikletin palmiye ağacına çarptığı ve üzerinde bulunan gençlerin düştüğü görüldü. Yapılan incelemelerin ardından kaza anına ait yeni bir görüntü daha ortaya çıktı. Görüntülerde cadde üzerinde seyir halinde olan gençlerin önlerine çıkan otomobile çarpmamak için önce direksiyon hakimiyetini kaybettikleri ve palmiye ağacına vurarak durdukları görüldü. (İHA)

2 genci hayattan koparmıştı yeni görüntüler ortaya çıktı2 genci hayattan koparmıştı yeni görüntüler ortaya çıktı2 genci hayattan koparmıştı yeni görüntüler ortaya çıktı2 genci hayattan koparmıştı yeni görüntüler ortaya çıktı2 genci hayattan koparmıştı yeni görüntüler ortaya çıktı2 genci hayattan koparmıştı yeni görüntüler ortaya çıktı2 genci hayattan koparmıştı yeni görüntüler ortaya çıktı

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Antalya'da kaza 2 yaralı! Kamyonetle çarpıştı
3. Sayfa

Antalya'da kaza 2 yaralı! Kamyonetle çarpıştı

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde kamyonet ile hafif ticari aracın çarpıştığı kazada araçlarda yolcu olarak bulunan 2 kişi yaralandı.

Antalya'da korkutan kaza! 50 yıllık tecrübe refleksi kurtardı
Bölgesel

Antalya'da korkutan kaza! 50 yıllık tecrübe refleksi kurtardı

Antalya'nın Kepez ilçesinde motosikletinin kontrolünü kaybeden Recep Gün, arkasından gelen kamyonetin altında kaldı. İtfaiye ve vatandaşlar tarafından bulunduğu yerden çıkarılan gencin durumu endişe verici. Kazada kamyonet sürücüsü Zeki Kaymaz'ın hızlı refleksi ile gencin hayatta kaldığı öğrenildi.

Antalya'da kamyonet kayalara çarparak savruldu
Bölgesel

Antalya'da kamyonet kayalara çarparak savruldu

Antalya'nın Akseki ilçesinde meydana gelen trafik kazasında kamyonette bulunan 5 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Seydişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Daha fazla bilgi için tıklayın!

Antalya'da korkunç kaza güvenlik kamerasında! 32 yaşındaki gençten acı haber
Bölgesel

Antalya'da korkunç kaza güvenlik kamerasında! 32 yaşındaki gençten acı haber

Antalya’nın Alanya ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpıştığı korkunç kaza güvenlik kamerasına yansıdı. Kazada 32 yaşındaki genç hayatını kaybetti.

Antalya'da Motosiklet Kazası! Sürücü Yaralandı
Bölgesel

Antalya'da Motosiklet Kazası! Sürücü Yaralandı

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde D400 Karayolu üzerinde meydana gelen tek taraflı motosiklet kazasında sürücü yaralandı.

İçişleri Bakanı Yerlikaya  dan Teleferik Kazası Hakkında Açıklama
Bölgesel

İçişleri Bakanı Yerlikaya dan Teleferik Kazası Hakkında Açıklama

Bugün 12 nisan 2024 cuma günü Antalya Konyaaltı ilçesinde bulunan Sarısu-Tünektepe teleferik hattını taşıyan direklerden birinin devrilmesi sonucu vagonlardan biri kayalık bölgeye düşmüş; teleferikte bulunun 1 vatandaşımız maalesef hayatını kaybetmiş, 7 kişi ise yaralanmıştır