SON 5 YIL BAŞPEHLİVANLAR
EN ÇOK BAŞPEHLİVANLIK (1.LİK) KAZANANLAR
2018 ile 2023 yılları arasında, son 5 yılda irili ufaklı 439 yağlı güreş turnuva düzenlenmiş. Birçok pehlivan bu turnuvalarda Birincilik sevinci yaşamış.
Son 5 yılda en çok Birincilik yaşayan başpehlivan Ali Gürbüz olmuş. Toplam 61 turnuva kazanan Ali açık ara ilk sırada yer almış.
38 Birincilik kazanan İsmail Balaban 2.sırada yer almış.
İsmail’i çok yakından takip eden Orhan Okulu 37 Birincilik ise 3.sırada yer almış.
Geçen yıl az turnuva kazanan Recep Kara son 5 yılda 30 Birincilik kazanarak 4.sırada yer almış.
Tabloda Kırkpınar Başpehlivanı ünvanı olmayan tek isim olan Hüseyin Gümüşalan 24 Birincilik kazanmış.
Mustafa Taş son 3 yıldır başpehlivan olmasına rağmen kazandığı 20 Birincilik ile tabloda kendine yer bulmayı başarmış.
#kırkpınar #kumluca #elmalı #kurtdereli #wrestling #oilwrestling #pehlivan #antalya #edirne #yağlıgüreş
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)