İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi (İZSU), su kesintilerini duyurdu. İzmirliler, susuzlukla karşılaşmamak adına, "Su kesintisi ne kadar sürecek?" ve ''İzmir'de su kesintisi hangi ilçelerde olacak?" gibi soruların yanıtlarını arıyor.
21 Temmuz Pazartesi günü İzmir'deki su kesintilerini sizler için derledik. Peki bugün İzmir'in hangi ilçelerinde sular kesilecek. İşte ilçeler ve suların geleceği saatler
ATATÜRK, KAZIM DİRİK, KURTULUŞ, KÜLTÜR 21.07.2025 saat 10:39 ile 12:39 arasında yaklaşık 2 saat su kesintisi olacaktır. Ana Boru Arızası null
KARAHALİLLİ 21.07.2025 saat 11:00 ile 13:00 arasında yaklaşık 2 saat su kesintisi olacaktır. Pompa Arızası POMPA ARIZASINDAN KAYNAKLI SU KESİNTİSİ YAŞANMAKTADIR.EKİPLER ÇALIŞMAYA DEVAM ETMEKTEDİR.
EMEK, GÜMÜŞPALA 21.07.2025 saat 10:20 ile 11:20 arasında yaklaşık 1 saat su kesintisi olacaktır. Branşman Arızası 7226 SOKAK NO:58 ÖNÜ MEYDANA GELEN BRANŞMAN ARIZASI NEDENİ İLE SU KESİNTİSİ YAPMA ZORUNLULUĞU OLUŞMUŞTUR. 7020 X 7069 KVŞ SAYAÇ KAPATILDI.
ATMACA, BAHÇELİEVLER, BARBAROS, ERTUĞRUL, GAZİPAŞA, İNKILAP, KURTULUŞ, MALTEPE, SELÇUK, TALATPAŞA, TURABEY, ULUCAMİİ, ZAFER 18.07.2025 saat 00:30 ile 03:30 arasında yaklaşık 3 saat su kesintisi olacaktır. Diğer BERGAMA MERKEZ MAHALLELERİNDE YOĞUN SU KULLANIMI VE KUYULARIMIZDAKİ SU SEVİYELERİNDEKİ DÜŞÜŞ NEDENİYLE BAZI MAHALLELERİMİZDE BASINÇ DÜŞÜKLÜĞÜ VE SU KESİNİTİSİ YAŞANACAKTIR
BARIŞ, DİCLE, MENDERES, UFUK 21.07.2025 saat 09:50 ile 10:50 arasında yaklaşık 1 saat su kesintisi olacaktır. Ana Boru Arızası İSTİKLAL CAD. İÇİNDE MEYDANA GELEN ANA BORU ARIZASI NEDENİYLE SU KESİNTİSİ YAPMA ZORUNLULUĞU OLUŞMUŞTUR.
16 EYLÜL 21.07.2025 saat 10:00 ile 13:00 arasında yaklaşık 3 saat su kesintisi olacaktır. Ana Boru Arızası ANA BORU ARIZASI NEDENİYLE 3025 SOKAK VE ÇEVRESİNDE SU KESİNTİSİ YAPILMIŞTIR
FATİH, FEVZİ ÇAKMAK, MUSTAFA KEMAL ATATÜRK 21.07.2025 saat 09:05 ile 13:05 arasında yaklaşık 4 saat su kesintisi olacaktır. Ana Boru Arızası YENİFOÇA MERKEZ VE DOĞAL KENT MEVKİ TAMAMI ETKİLENİR, ANA BORU ARIZASI NEDENİYLE.
CUMHURİYET, FATİH, FEVZİ ÇAKMAK, KOZBEYLİ, MUSTAFA KEMAL ATATÜRK 06.07.2025 saat 13:00 tarihinde başlayan sürekli su kesintisi olacaktır. Diğer Foça ilçesi Cumhuriyet,Fatih,Fevzi Çakmak,Mustafa Kemal Atatürk ve Kozbeyli Mahallelerin'de aşırı su tüketimi dolayısıyla su dağıtım sisteminde dengesizlikler oluşmaktadır. Bu nedenle bazı Mahallelerde basınç düşüklüğü veya bölgesel su kesintisi yaşanabileceği için bilgilendirme amaçlı su kesintisi veri girişi yapılmıştır. Kesintisiz su üretimi için tüm işletme koşulları oluşturulmuş olup kesintisiz su dağıtımına gayret sarf edilmektedir.
KAZIM KARABEKİR, REFET BELE, TAHSİN YAZICI, VATAN 21.07.2025 saat 10:40 ile 12:40 arasında yaklaşık 2 saat su kesintisi olacaktır. Ana Boru Arızası 9125//22 ÖNÜ
METİN OKTAY, SALİH OMURTAK, ŞEHİTLER 21.07.2025 saat 10:20 ile 12:20 arasında yaklaşık 2 saat su kesintisi olacaktır. Ana Boru Arızası 9659/1--7 ÖNÜ
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)