30 Ağustos Zafer Mahallesi Muhtarı Özçoban'dan Hesap Verme Zamanı!

30 Ağustos Zafer Mahallesi Muhtarı Halil Özçoban, 31 Mart seçimlerinde yeniden muhtar adayı olduğunu açıkladı. Görev süresi boyunca mahallede yapılan çalışmaları anlatan Özçoban, yeni dönemde yapmayı planladığı projeleri de sıraladı.

30 Ağustos Zafer Mahallesi Muhtarı Özçoban'dan Hesap Verme Zamanı!

30 Ağustos Zafer Mahallesi Muhtarı Halil Özçoban, mahalledeki eksiklerin bir bir tamamlandığını söyledi.
30 Ağustos Zafer Mahallesi Muhtarı Halil Özçoban, 31 Mart seçimlerinde yeniden muhtar adayı olduğunu açıkladı. Özçoban, Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Nilüfer İlçe Kaymakamı Murat Süzen, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem ve daire müdürleri ile koordineli çalıştıklarını söyleyerek, yaptıkları ve yapacakları çalışmaları sıraladı. Yıllarca Kayapa Sağlık Ocağına gitmek zorunda kalan mahalle sakinleri, yaptığımız çalışmalar sonucu 2022 tarihinden itibaren 30 Ağustos Aile Sağlık Merkezini kullanmaya başladı. Ulaşımda B/33K ile B/33 hatlarındaki belediye otobüs sayısı ve saatlerin arttırdık. B/33A hattını mahallemizin hizmetine sunarken, güzergahını da Örencik, Uludağ- Sırt Yolu- Mimar Sinan Caddelerine uzatarak sakinlerimizin ayağına kadar götürmüş olduk. Mahallemde büyük eksikliğini yaşadığımız Taksi Durağı’nın (30 Ağustos Zafer Taksi) 10 taksi ile hizmete girmesini sağladık" dedi.
Mahallesinin güvenliği için gece bekçilerinin nöbetleşe geldiğini vurgulayan Özçoban, "Mahallemizin birçok cadde ve sokaklarının Nilüfer Belediyesi Ulaşım Müdürlüğü tarafından asfaltlamasını sağladık. Dere ıslah çalışmalarında son aşamaya geldik. Bittiğinde etrafında yürüyüş parkurları yapılacak. Geçen yıl yaşanan deprem sonrası mahallemize gelen ailelere muhtarlık ve mahalle sakinlerimizin işbirliği ile ev açmalarına ve çocuklarının eğitimleri için yardımcı olduk. 8 ailenin yerleştirdiğimiz evlerde, A’dan Z’ye hayırsever mahalle sakinlerimizin desteği ile eşyalarını karşıladık. Çamlık Ormanına mesire, yürüyüş, spor alanları yapılması için Bursa Bölge Orman Müdürlüğü tarafından hazırlanan projenin hayata geçirilmesi için takibimiz sürüyor. Trafik kazalarının meydana geldiği yol güzergahlarına hız kesiciler yaptırdık" diye konuştu.
Mahalleye ilköğretim okulu, nitelikli lise ve meslek lisesi yapılması için Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Altınok ile eğitim alanlarının belirlendiğini ifade eden Özçoban, "Biri kapalı olmak üzere pazaryeri, acil toplanma alanı, kütüphane, park ve spor alanları oluşturulacak. Çalışan ailelerin çocukları için Ana Kucağı Merkezi ve 112 Acil Servis Binası çalışmalarımız devam ediyor. B/33C otobüs hattı 30 Ağustos Zafer Mahallesi ile Uludağ Üniversitesi Metro İstasyonu arası çalışacak. Sanatsal kurslar, polis merkezi, muhtarlık binası, kargo ve banka şubelerini mahallemize kazandıracağız" şeklinde konuştu.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Türkeli Muhtarlar Derneği'nde Bahattin Yıldız Yeni Başkan Oldu
Bölgesel

Türkeli Muhtarlar Derneği'nde Bahattin Yıldız Yeni Başkan Oldu

Sinop'un Türkeli Muhtarlar Derneği Olağan Genel Kurulu’nda tek listeyle seçime giren Bahattin Yıldız, derneğin yeni başkanı oldu.

Başkan Bozbey, muhtar toplantılarına katıldı
Yaşam

Başkan Bozbey, muhtar toplantılarına katıldı

Vatandaşların devletle ilk temas noktası olan muhtarların görüşlerine büyük önem veren ve onları uç beyleri olarak adlandıran Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, tüm ilçelerde muhtarla yapacağı toplantıların ilkini İnegöl’de gerçekleştirdi.

Toygar Mahallesi'nde İmam Muhtar Geleneği!
Bölgesel

Toygar Mahallesi'nde İmam Muhtar Geleneği!

Nazilli'nin 230 seçmeni bulunan kırsal Toygar Mahallesi'nde 31 yıl imamlık görevini yürüten 54 yaşındaki Mehmet Öztürk, emekli olmasının ardından yerel seçimlere muhtar adayı olarak girdi. Dedesinin izinden gittiğini söyleyen imam Öztürk, mevcut muhtara karşı seçimleri kazanarak şimdi de muhtar oldu.

Muhtarlar Erdemit'te toplandı
Yaşam

Muhtarlar Erdemit'te toplandı

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, Edremit ilçesinde muhtarlar ile bir araya geldi. Balıkesir Valisi Ustaoğlu “Bizi önümüzdeki dönemde bekleyen en önemli risklerden birisi de orman yangınları” diyerek muhtarları bu konuda daha duyarlı olmaya çağırdı.

Orhaneli Muhtarlar Derneği’nde Yeni Başkan Belli Oldu
Yaşam

Orhaneli Muhtarlar Derneği’nde Yeni Başkan Belli Oldu

Orhaneli Muhtarlar Derneği Başkanlık seçiminde yeni başkan Serkan Can oldu.

Mersin Toroslar'da Muhtarlar Buluştu
Bölgesel

Mersin Toroslar'da Muhtarlar Buluştu

Mersin’in merkez ilçesi Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, 1 Nisan’dan sonra belediyeyi standart belediyecilik hizmetlerinin dışında yerelde demokrasiyi oluşturabilecek bir yönetimle devraldıklarını belirterek, "Yerel demokrasinin inşa edileceği, muhtarların 24 saat belediye hizmetlerinin içerisinde olacağı, fikrini söylediği bir mekanizmayı kurmak bizim temel hedefimiz" dedi.